Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Εβδομάδα λαχταριστής σοκολάτας στη Λεμεσό

Πανδαισία χρωμάτων και γεύσεων στην Εβδομάδα Σοκολάτας του Colors Cafe

Δημοσιεύτηκε στις 04 Νοεμβρίου 2019

Την πιο γλυκιά Εβδομάδα του χρόνου, αφιερωμένη στη σοκολάτα, ετοιμάζεται να υποδεχθεί το Colors Café, του ξενοδοχείου Four Seasons από τις 15 έως τις 24 Νοεμβρίου 2019.

Στο γλυκό πειρασμό της σοκολάτας ενέδωσαν πρώτοι οι Εκπρόσωποι των ΜΜΕ και έμπειροι γευσιγνώστες, σ ‘ένα πρωτότυπο πάρτι που διοργάνωσε το Colors Café, το οποίο εξελίχθηκε σε μια απολαυστική ξενάγηση στον κόσμο της σοκολάτας και σε μια ακαταμάχητη βραδιά γευσιγνωσίας.

Τα μυστικά της σοκολάτας και των γλυκών απολαύσεων ανακάλυψαν οι προσκεκλημένοι δοκιμάζοντας βελούδινες υφές και αρώματα, σε αρμονικούς λαχταριστούς συνδυασμούς πλημμυρισμένους από πραλίνα, καραμέλα, βανίλια, ξηρούς καρπούς και φρούτα.

Το μωσαϊκό γεύσεων συμπλήρωσε η εμπειρία της δημιουργίας, αφού οι chocoholics παρευρισκόμενοι πειραματίστηκαν γευστικά, φτιάχνοντας τη δική τους σοκολατένια λιχουδιά, αναμιγνύοντας τη μαύρη, τη λευκή ή τη γάλακτος σοκολάτα με άλλα υπέροχα υλικά.

O Pastry Chef Δημήτρης Χατζηγιάννης και η ομάδα του με έμφαση πάντα στην ποιότητα, την έμπνευση και τη δημιουργία ετοίμασαν για την Εβδομάδα Σοκολάτας ένα ευφάνταστο μενού με εντυπωσιακές σοκολατοδημιουργίες, λαχταριστά γλυκά, παγωτά και απολαυστικά ροφήματα.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close