7-8 December 2019
Things to Do , Προσεχώς

Το Εργαστήρι Αγάπης του Άη Βασίλη επιστρέφει και φέτος

Δημιουργική διασκέδαση και ψυχαγωγία για όλα τα παιδιά μέσα από τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Δημοσιεύτηκε στις 03 Νοεμβρίου 2019

Ο Φιλανθρωπικός Σύνδεσμος FUNRAISING διοργανώνει για 10η συνεχόμενη χρονιά το «Εργαστήρι Αγάπης του Άη Βασίλη / Santa’s Workshop» στις 7 & 8 Δεκεμβρίου 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ, της Μαρίνας Λεμεσού. 

 Το Εργαστήρι Αγάπης του Άη Βασίλη αποτελεί όχι μόνο την κορυφαία Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ομίλου, αλλά και μια συλλογική προσπάθεια να προσφέρουν στα παιδιά δημιουργική διασκέδαση και ψυχαγωγία μέσα από τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Με τη βοήθεια των συνεργατών και των εθελοντών, ο σύνδεσμος πέτυχε να αναγάγει το εργαστήρι του Άη Βασίλη, σε ένα από τα κορυφαία χριστουγεννιάτικα δρώμενα της πόλης αποτελώντας πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών.

Με σεβασμό λοιπόν και ευθύνη προς τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους, διοργανώνουμε το 10ο εργαστήρι με στόχο να μπορέσουμε να ψυχαγωγήσουμε περισσότερα παιδιά, χαρίζοντάς τους πανδαισία αισθήσεων με ξεχωριστά εργαστήρια, μουσικές, θέατρο, χορό και πολλά-πολλά γλυκά.

Το εργαστήρι του Άη Βασίλη αποτελεί όμως και μια από τις σημαντικότερες πηγές εσόδων του συνδέσμου, προκειμένου να αντεπεξέλθει στις ανάγκες των οικογενειών που στηρίζει.

Η στήριξη αυτή είναι ποικιλόμορφη και προσαρμόζεται στις ανάγκες της κάθε οικογένειας. Έτσι στα μόλις  δέκα χρόνια ζωής και προσφοράς του, ο FUNRAISING  επέστρεψε στην κοινωνία των παιδιών πέραν των €500,000 οι οποίες μεταφράζονται σε είδη ένδυσης και υπόδησης, τρόφιμα, οικιακό και βρεφικό εξοπλισμό, εκπαίδευση, ιατρικές ανάγκες, λογαριασμούς ηλεκτρικού  ρεύματος και νερού, θεραπείες παιδιών στο φάσμα του αυτισμού, ιατρικά έξοδα αλλά και υποτροφίες φοιτητών. 

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε τον εθελοντισμό και στηρίζοντας την προσπάθεια μας, για 10η συνεχόμενη χρονιά να χαρίσουμε χαρά στα παιδιά μέσα από τη μαγεία των Χριστουγέννων. 

Σας παρακαλούσαμε να σταθείτε και εσείς αρωγός σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια μας που έχει καταστεί θεσμός για τα πολιτιστικά δρώμενα της Λεμεσού. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close