Διαγωνισμοί

Κέρδισε ένα ταξίδι στο Ντουμπάι, αξίας €2.400, από το Check In Cyprus

To Check In Cyprus σε ταξιδεύει εντελώς δωρεάν στο εντυπωσιακό Ντουμπάι, την πόλη με τα πολλάhappenings

Δημοσιεύτηκε στις 01 Νοεμβρίου 2019

Το Ντουμπάι είναι η μεγαλύτερη πόλη από τις επτά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και βρίσκεται στα παράλια του Περσικού κόλπου, βορειοανατολικά από το Άμπου Ντάμπι. 

Το Ντουμπάι μοιάζει να έχει κατακτήσει τις καρδιές και τα πνεύματα πολλών Κυπρίων ταξιδιωτών, και όχι μόνο, που το συμπεριλαμβάνουν μέσα στη λίστα με τους δημοφιλέστερους προορισμούς των τελευταίων χρόνων. Μέσα σε λιγότερο από 40 χρόνια, το Ντουμπάι έχει μεταμορφωθεί από ένα μικρό σημείο στο χάρτη σε μια αστραφτερή μητρόπολη που προσελκύει τουρίστες από όλο τον κόσμο, προσφέροντάς τους μια μεγάλη ποικιλία επιλογών.

Συχνά κατακλύζεται από celebrities και αποτελεί ιδανική επιλογή για τους Κύπριους που επιθυμούν να επισκεφθούν ένα κοντινό προορισμό.

Ψηλά κτήρια, ονειρικές κατασκευές και μια πραγματικότητα που σε ταξιδεύει στο μέλλον. Ειδικά με τη δημιουργία του αγωγού για την World Expo 2020 και την αύξηση των εμπορικών κέντρων στην πόλη, το Ντουμπάι θα καταφέρει να χαράξει τον δικό του, ιδιαίτερο δρόμο. Βέβαια, μέσα από όλα τα εμπορικά κέντρα, αυτό που ξεχωρίζει είναι το Mall of the Emirates, μέσα στο οποίο μπορείτε να κατεβείτε πλαγιές με τεχνητό χιόνι, τη στιγμή που η εξωτερική θερμοκρασία ξεπερνά τους… 30 βαθμούς Κελσίου! Επιπλέον, τα κέντρα με τις νεροτσουλήθρες, οι πελώριες πισίνες και οι χρυσές παραλίες, κάνουν το μέρος ιδανικό για οικογένειες με παιδιά.

Πρόκειται, βέβαια, για ένα μαγικό μέρος που θα σου προσφέρει πληθώρα δραστηριοτήτων και θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Κουζίνα: Θα γευτείς από παραδοσιακά, νόστιμα πιάτα, μέχρι υπέροχες εξωτικές γεύσεις απ’ όλο τον κόσμο.

Η αγορά του θα σε εντυπωσιάσει όχι μόνο γιατί είναι μία από τις καλύτερες που θα δεις ποτέ, αλλά και για τις πολύ χαμηλές τιμές της.

Οι υπέροχες αμμώδεις παραλίες του, τα μέρη που μπορείς να διασκεδάσεις και οι μαγευτικές εικόνες που θα δεις θα σε αφήσουν με ανοιχτό το στόμα. Άλλωστε, το Ντουμπάι δεν είναι τυχαία το καμάρι της Ανατολής. Αν θες να ξεχάσεις όλα σου τα προβλήματα, να ηρεμήσεις, να διασκεδάσεις και να μια από τις πλουσιότερες και ομορφότερες πολιτιστικές κληρονομιές, ένα ταξίδι στο μαγευτικό Ντουμπάι θα είναι ό,τι καλύτερο για σένα. 

Το Check In Cyprus σε συνεργασία με την Emirates σου δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψεις μέχρι το μαγευτικό Ντουμπάι με την Emirates. 

Το Check in Cyprus σε στέλνει στο μαγευτικό Ντουμπάι:
Κέρδισε ένα τριήμερο ταξίδι για 2 άτομα, με διαμονή σε πεντάστερο ξενοδοχείο, προσφορά της Emirates.

Μπες στη σελίδα του Check In Cyprus στο Facebook, κάνε like στη σελίδα μας, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου ΕΔΩ και μπες στην κλήρωση για ένα ταξίδι για 2 άτομα στo Ντουμπάι αξίας €2.400, μια προσφορά της Emirates! 

Στο Ντουμπάι η διαμονή σου θα είναι μοναδική αφού θα ζήσεις την εμπειρία του πολυτελούς Grand Hyatt Dubai. Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

Όροι και Προϋποθέσεις:
Ο διαγωνισμός λήγει στις 26/11/2019. 

Το δώρο είναι ένα ταξίδι για δύο (2) άτομα στο Ντουμπάι, με διαμονή για τρία (3) βράδια, με πρόγευμα αξίας €2.400. 

Το δώρο υπόκειται στη διαθεσιμότητα και ισχύει από 1/12/2019-31/05/2020 εξαιρουμένων των περιόδων 19/12/2019-08/01/2020 και 09/04/2020-22/04/2020. 

Για όλους τους όρους του διαγωνισμού, πατήστε εδώ.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close