Eating News , Εστιατόρια

Η COFFEEHOUSE σε κερνάει δωρεάν καφέ και όχι μόνο…

Μάθε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τοCOFFEEHOUSE Loyalty App

Δημοσιεύτηκε στις 30 Οκτωβρίου 2019

Εδώ και ένα χρόνο η COFFEEHOUSE έχει λανσάρει τη δικιά της loyalty εφαρμογή, προσφέροντας στους πελάτες της ανταμοιβές και δελεαστικές προσφορές. Γνωρίζοντας ότι οι σημερινοί καταναλωτές επιζητούν τόσο φιλικές προς τον χρήστη εφαρμογές, όσο και την εξατομίκευση αυτών, το COFFEEHOUSE Loyalty App ανταποκρίνεται και στις δύο αυτές ανάγκες.

Μέσω της εφαρμογής αναπτύσσεται μια άμεση καθημερινή σχέση με τους χρήστες παρέχοντάς τους πληροφορίες που είναι πιο χρήσιμες γι’ αυτούς. Για παράδειγμα, εάν ο πελάτης καταχωρήσει το αγαπημένο του κατάστημα, θα ενημερώνεται για τις ειδικές προσφορές και τρόπους ανταμοιβής του συγκεκριμένου καταστήματος. Η εμπειρία του χρήστη είναι σημαντική τώρα περισσότερο από ποτέ.

Με τη νέα προσφορά συλλογής ψηφιακών σφραγίδων, η COFFEEHOUSE προσφέρει μια ολοκληρωμένη online εμπειρία που ταιριάζει στην καθημερινότητα του πελάτη της.

Κάθε χρήστης της εφαρμογής COFFEEHOUSE Loyalty App κερδίζει μια σφραγίδα για κάθε ρόφημα COFFEEHOUSE σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας. Οι σφραγίδες συλλέγονται πλέον ψηφιακά μέσω του λογαριασμού του, εξοικονομώντας χαρτί και μελάνι, μειώνοντας έτσι το οικολογικό αποτύπωμα της εταιρίας και συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος.

Επιπλέον, μέσω του COFFEEHOUSE Loyalty App, οι χρήστες θα ανταμειφθούν με €3 μετά την πρώτη συναλλαγή τους, €3 για τη συμπλήρωση των στοιχείων τους, €3 στα γενέθλια τους κάθε χρόνο, €3 για κάθε φίλο ή φίλη που θα δημιουργήσει λογαριασμό.

DOWNLOAD THE APP – GET A FREE COFFEE: http://bit.ly/WeRewardLoyalty

Website: www.coffeehouse.com.cy
Facebook: CoffeehouseTasteHabitat
Instagram: @coffeehouse_tastehabitat

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close