Νέες Αφίξεις , Bars & Clubs

Το Angels’ Share είναι το νέο hot μπαράκι της πόλης

Θα το λατρέψεις χάρη στο εξαιρετικό location του και την κοσμοπολίτικη αισθητική του

Δημοσιεύτηκε στις 29 Οκτωβρίου 2019

Η ομάδα του 48 Bistro σε συνεργασία με την ομάδα των bartenders Barons μας φέρνουν τη νέα επιλογή για βραδινή έξοδο στο κέντρο της Λευκωσίας.

Το Angels’ Share είναι το νέο εντυπωσιακό μπαράκι της πρωτεύουσας, που στεγάζεται στο χώρο του πρώην 48Bistro, στο κέντρο της πόλης! 

Πρόκειται για ένα bar με food to share, που ήρθε να ικανοποιήσει την ανάγκη σου για έξοδο για ποτό και κουβέντα! 

Ο χώρος έχει ανακαινισθεί πλήρως για να ταιριάζει με το νέο concept. Παραμένει πολύ άνετος και ζεστός, είναι ωστόσο πιο χαλαρός, πιο φιλικός και σίγουρα με… δυνατό vibe!

Εδώ θα πας, για να καθίσεις στην εντυπωσιακή μπάρα και να παρακολουθήσεις τους επιδέξιους bartender να φτιάχνουν φανταστικά cocktails. 
Ζήτησε τη γνώμη τους για να επιλέξεις ανάμεσα στα 100 whiskey που «στολίζουν» τον τεράστιο τοίχο του μαγαζιού, ο οποίος φιλοξενεί συνάμα περίπου 250 επιλογές από απλά μέχρι σπάνια ποτά, θα σε καθοδηγήσουν και θα σου ξεδιπλώσουν τις γνώσεις τους.

Το φανταστικό bar στο ισόγειο του Angels’ Share είναι η τέλεια επιλογή, ακόμα κι αν απλά ψάχνεις για λίγη παρέα και κουβέντα.

Στο ισόγειο υπάρχει επίσης η επιλογή του εξωτερικού patio, από όπου θα απολαύσεις την κίνηση της Μακαρίου ενώ υπάρχει και η μοναδική επιλογή του dining room, ενός prive δωματίου με μια μεγάλη τραπεζαρία για μεγάλες παρέες που μπορεί επίσης να την μοιραστούν διάφορες μικρότερες παρέες όπως πλέον γίνεται σε πολλά trendy bars της Ευρώπης. 

Αν πάλι ψάχνεις για πιο χαλαρή ατμόσφαιρα, η κλειστή βεράντα στον πρώτο όροφο είναι μία πανέμορφη ρομαντική επιλογή.

Το νέο drinks menu, αν κα μεγάλο, είναι χωρισμένο σε 7 κεφάλαια για να κάνει την επιλογή σου πιο ευχάριστη. Και για όσους θέλουν κάποια βοήθεια για να επιλέξουν, το προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να βοηθήσει.

Σύντομα θα ξεκινήσουν ανακοινώσεις για διάφορα ενδιαφέροντα events που σίγουρα θα σας δώσουν την ευκαιρία να επισκεφθείς και να αγαπήσεις τον χώρο. Γι’ αυτό έχε το νου σου στη σελίδα τους στο Facebook. 

* Το όνομα του bar προκύπτει από το γεγονός ότι το ποσοστό του ποτού που εξατμίζεται κατά τη διαδικασία παλαίωσης, ανεβαίνει στον ουρανό και άρα είναι το μερίδιο των αγγέλων (Angels’ Share), έξυπνο και σχετικό μια και το μαγαζί βασικά επικεντρώνεται στο ποτό (cocktails, spirits, κρασί και μπύρα) αλλά επίσης αν το δεις από την πλευρά του φαγητού, το μενού ονομάζεται food to share, δηλαδή είναι σχεδιασμένο για να μοιραστείς  διάφορα πιάτα με την παρέα σου.


Λεωφόρος Αρχ. Μακαρίου 48, 1065 Λευκωσία.
Πληρ. 22 664848, angelsshare.nicosia@gmail.com.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close