Things to Do , Προσεχώς

Έρχεται ένα φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο χωριό με εκδηλώσεις, παγοδρόμιο και ζεστό κρασί

Μάθαμε τι ετοιμάζουν για τα Χριστούγεννα στο Παραλίμνι

Δημοσιεύτηκε στις 28 Οκτωβρίου 2019

Το χριστουγεννιάτικο σκηνικό ανοίγει τις πύλες του με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου της πόλης που θα γίνει στις 29 Νοεμβρίου 2019 με την εκρηκτική παρουσία του Έλληνα καλλιτέχνη Γιώργου Τσαλίκη στην πλατεία Μητροπόλεως και πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Το Παραλίμνι φοράει τα γιορτινά του, διαμορφώνεται σε ένα φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο και φωτεινό σκηνικό με λαμπιόνια, εντυπωσιακά στολίδια και σπιτάκια που θα προσφέρουν στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, ζεστό κρασί, λιχουδιές και εδέσματα σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Ένα παγοδρόμιο μεγάλων διαστάσεων, ετοιμάζεται να υποδεχτεί στις πίστες του μικρούς και μεγάλους παρέχοντάς τους μαγικές κούρσες κάτω από το φωτεινό ουρανό υπό τις τους ήχους εορταστικής μουσικής.

Το μεγαλύτερο τεχνητό χριστουγεννιάτικο δέντρο της Κύπρου θα φωταγωγηθεί στο Παραλίμνι ύψους 18 m και αναμένεται άκρως εντυπωσιακό. 40 ημέρες χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας υπόσχεται ο Δήμος Παραλιμνίου και σας καλεί να γιορτάσετε τα φετινά Χριστούγεννα στο Παραλίμνι!

Άη Βασίλης, παιχνίδια, μασκότες, ξωτικά, πλούσιες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, παρελάσεις, χορευτικές παραστάσεις και πολλά άλλα πλαισιώνουν το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του Δήμου, το οποίο ανταποκρίνεται στα γούστα μικρών και μεγάλων.

Christmas Wonder στο Παραλίμνι, με γιορτινή διάθεση!

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close