Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Top 5: Εδώ θα φας αφράτους λουκουμάδες

5 διευθύνσεις που σερβίρουν τους λουκουμάδες στις παραδοσιακές τους εκδοχές, αλλά και σε νέες, με μοντέρνες πινελιές

Δημοσιεύτηκε στις 28 Οκτωβρίου 2019

Πριν από κάποια χρόνια τα γιαουρτάδικα με το frozen yogurt και τις χίλιες γαρνιτούρες κέρδιζαν τις καρδιές μας και ξεφύτρωναν σε κάθε γειτονιά της Λεμεσού. Τώρα, οι λουκουμάδες έχουν σειρά και έχουν ήδη γίνει το νέο trend της πόλης.

Με νέα ή παλιά αισθητική, με παράδοση ή μοντέρνα ματιά, οι λουκουμάδες είναι αξεπέραστοι.

Οι λουκουμάδες λοιπόν είναι η νέα γλυκιά μόδα, εξ ου και τα πιο κάτω στέκια που τους σερβίρουν έγιναν αμέσως πόλος έλξης για όλους τους γλυκατζήδες και όχι μόνο!

LoukouMAN
Η Μέσα Γειτονιά έχει τη δική της γλυκιά γωνιά για λαχταριστούς λουκουμάδες, κρέπες, βάφλες, σάμισιη και άλλα… Εμείς αγαπάμε ωστόσο και ξεχωρίσουμε τους λουκουμάδες του μαγαζιού, που είναι παραδοσιακοί σιροπιαστοί, με μέλι, σοκολάτα, και στέβια και γεμιστοί με σοκολάτα, άσπρη σοκολάτα, κρέμα φράουλας, κρέμα oreo, κρέμα galaxy και λουκουμάδες με προφιτερόλ και άλλες εκδοχές. 
(25724411) Αρχ. Μακαρίου Γ΄, Μέσα Γειτονιά, Λεμεσός. 

Γλυκοπωλείο
Στην καρδιά της Λεμεσού, στην οδό Νικοδήμου Μυλωνά 1, κοντά στη Λεωφόρο Μακαρίου, σε ένα μικρό αλλά θαυματουργό μαγαζάκι, θα καταλάβεις ότι η απόλαυση δεν έχει όρια. Στο Γλυκοπωλείο βλέπουν τους παραδοσιακούς λουκουμάδες με πιο μοντέρνα ματιά. Εδώ οι κλασικοί λουκουμάδες με μέλι και κανέλα είναι μόνο η αρχή, αφού μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλές και διαφορετικές επιλογές για γαρνιτούρες που θα τον στολίσουν, όπως ζάχαρη άχνη, σοκολάτα πραλίνα, λευκή σοκολάτα, αμύγδαλο, ινοκάρυδο, μπισκότο, αλλά και δεκάδες γεύσεις για να γεμίσουν τον "τρύπιο" λουκουμά σου. Λουκουμάδες με πραλίνα, λευκή σοκολάτα και μαρμελάδα εποχής! Επίλεξε συσκευασία με 6, 12 ή 24 και απόλαυσέ τους στο μάξιμουμ.
(25250011) Νικοδήμου Μυλωνά 1, Λεμεσός.

Café Κυριακίδης
Στο χωριό Μουτουλλάς θα βρεις και τους λουκουμάδες της Πατρούς. Φτιάχνονται στο ιστορικό καφενείο του Μουτουλλά της επαρχίας Λευκωσίας, στο cafe Κυριακίδη, που προσφέρει ίσως τους δημοφιλέστερους λουκουμάδες του νησιού (σημείο μάλιστα αναφοράς της κοινότητας), με μεγάλη βεράντα και υπέροχη θέα. Οι ξακουστοί του λουκουμάδες μετρούν μία ιστορία ενενήντα ετών, ενώ η συνταγή τους παραμένει μυστική μέχρι και σήμερα.
(97689728) Ελευθερίας 43, Μουτουλλάς.

Καφέ Αντώνης Πάνω Πλάτρες
Για όσους θα εξορμήσουν​ στα βουνά της επαρχίας Λεμεσού, και συγκεκριμένα θα βρεθούν σ​​τις Πάνω Πλάτρες, η επιλογή για ζεστούς παραδοσιακούς λουκουμάδες, συνοδευμένους με παγωτό βανίλια είναι το καφέ του Αντώνη.
(25421435) Φανερωμένης 110, Πάνω Πλάτρες.

Λουκουμάδες Πανίκος
Όλοι ξέρουμε ποια είναι τα φώτα των λουκουμάδων. Φυσικά δεν είναι άλλα από τα φώτα τροχαίας που βρίσκονται οι λουκουμάδες του κύριου Πανίκου. Για περισσότερα από 20 χρόνια φτιάχνει τους καλύτερους λουκουμάδες της περιοχής και τους σερβίρει ζεστούς και σιροπιαστούς με τον παραδοσιακό τρόπο. Εναλλακτικά, μπορείς να τους απολαύσεις με σοκολάτα, φρούτα ή μέλι.
Βρες τον σήμερα στην Πλατεία Παραλιμνίου.
(99684815) Λεωφόρος Πρωταρά-Κάβο Γκρέκο 298, Πρωταράς. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close