Things to Do , Προσεχώς

Μία μεγάλη διεθνής έκθεση τροφίμων έρχεται στη Λευκωσία, με δωρεάν είσοδο

Μία μεγάλη έκθεση με προϊόντα καιεπιχειρήσεις που αφορούν τον τομέα τω τροφίμων και του κρασιού

Δημοσιεύτηκε στις 24 Οκτωβρίου 2019

Η 2η έκθεση «FoodPanorama Expo και Οινογεύσεις 2019» μαζί με την «Cyprus HoReCa Expo 2019», η μεγαλύτερη και μοναδική στο είδος της έκθεση στην Κύπρο, αποτελεί ετήσιο γεγονός η οποία διοργανώνεται από την UnityExpo στις 9-10 Νοεμβρίου 2019 στην Διεθνή Κρατική Έκθεση στη Λευκωσία από τις 10:00 – 18:00.

Η έκθεση αποτελεί την σημαντικότερη επιχειρηματική και επικοινωνιακή πλατφόρμα για τον κλάδο, μοναδική ευκαιρία για όσους ασχολούνται με τον τομέα τροφίμων, ποτών και horeca να συναντηθούν, να συζητήσουν, να διαπραγματευτούν και να συναλλαγούν.

Η έκθεση θα δώσει την ευκαιρία στους εκθέτες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και τις επιχειρήσεις τους και στο ευρύ κοινό λόγω του ότι  η έκθεση θα είναι ανοικτή προς όλους.

Παρουσία και του Οίνου
Ενταγμένη στην FoodPanorama Expo θα είναι και η κορυφαία διεθνής έκθεση Οίνου και Αποσταγμάτων στην Κύπρο «Οινογεύσεις», η οποία είναι εξειδικευμένη έκθεση γύρω από το κρασί και τα αποστάγματα. Ένα ταξίδι γεμάτο με αρώματα και γεύσεις, μια εμπειρία μοναδική για τους επαγγελματίες αλλά και τους λάτρεις του είδους.  

Οι εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αποτελεσματικές συναντήσεις με πολλούς Κύπριους και ξένους αγοραστές και να θέσουν τα θεμέλια για μελλοντικές συνεργασίες, αλλά και να προβούν στο κλείσιμο απευθείας εμπορικών συναλλαγών.

Η Cyprus HoReCa Expo είναι Διεθνής Εμπορική Έκθεση σχετικά με τον εξοπλισμό ξενοδοχείων, εστιατορίων, του κλάδου μαζικής εστίασης και καφεστίασης. Η Cyprus HoReCa Expo σκοπό έχει να αναδείξει όλες τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις οι οποίες διαμορφώνονται στους κλάδους της φιλοξενίας, εστίασης και καφεστίασης, τεχνολογίας τροφίμων και υπηρεσιών καθώς και εταιρείες οι οποίες ειδικεύονται στην κατασκευή, ανακαίνιση και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Κατά τις δύο μέρες της έκθεσης θα διεξαχθούν συνεχείς παρουσιάσεις τοπικών προϊόντων και παραδοσιακών συνταγών από όλη την Κύπρο, Ελλάδα και ξένες χώρες.

Όλα τα στοιχεία με την έκθεση FoodPanorama Expo & Οινογεύσεις 2019 καθώς και της Cyprus HoReCa Expo η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 9-10 Νοεμβρίου 2019 στην Διεθνή Κρατική Έκθεση στην  Λευκωσία, μπορείτε να τα βρείτε στο www.foodpanoramaexpo.com

Η έκθεση θα είναι ανοικτοί προς το κοινό από τις 10:00 – 18:00 . Είσοδος Δωρεάν

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close