Πάμε Ταξίδι , Guide

Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων για ταξίδια τα Χριστούγεννα

Πόσο πάει το αεροπορικό για διακοπές Χριστουγέννων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λονδίνο, Βιέννη, Παρίσι και Πράγα

Δημοσιεύτηκε στις 23 Οκτωβρίου 2019

Με τον υδράργυρο να κάνει βουτιά αρκετοί είναι αυτοί που αναμένουν τη στιγμή που θα αναχωρήσουν για χειμερινές διακοπές στους αγαπημένους τους προορισμούς.

Με τις επιλογές των καταναλωτών που διαμένουν στην Κύπρο και επιθυμούν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό να είναι κάπως διευρυμένες, με πέραν των 35 αεροπορικών εταιρειών να πραγματοποιούν πτήσεις από και προς τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων ποικίλουν αναλόγως προορισμού.

Ωστόσο, για τους περισσότερους Κύπριους δημοφιλέστερος εξακολουθεί να παραμένει η Ελλάδα, με τις αεροπορικές εταιρείες Aegean, Blue Air, Cyprus Airways και Olympic Air να πραγματοποιούν πτήσεις από Λάρνακα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ η Ryan Air πραγματοποιεί το δρομολόγιο Πάφος - Θεσσαλονίκη.

Κατά τους χειμερινούς μήνες, όμως, στους αγαπημένους προορισμούς των Κυπρίων συγκαταλέγονται και περιοχές της βόρειας Ευρώπης όπως Λονδίνο, Παρίσι, Βιέννη και Πράγα.

Με βάση τα πιο πάνω δεδομένα το INBusinessNews πραγματοποίησε μία μικρή έρευνα αγοράς για το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων μέσα από το on-line σύστημα κράτησης εισιτηρίων skyscanner.

Ως επιλογή για ημερομηνία αναχώρησης ήταν η 23η Δεκεμβρίου 2019 και ημερομηνία επιστροφής η 27η Δεκεμβρίου 2019. Για όσους προγραμματίσουν τις διακοπές τους από νωρίς έχουν και περισσότερες φθηνές επιλογές για αεροπορικά εισιτήρια.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ
Η φθηνότερη επιλογή αποτελεί η αναχώρηση και επιστροφή με Blue Air με τιμή τα €190. Για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν με Cyprus Airways το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται στα €230, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το εισιτήριο με Olympic Air που πραγματοποιείται από την Aegean αρχίζει από €205.
 
ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Η φθηνότερη επιλογή αποτελεί η αναχώρηση και επιστροφή με Blue Air με τιμή τα €220. Για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν με Cyprus Airways το κόστος του εισιτηρίου ανέρχεται στα €243, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το εισιτήριο με Olympic Air που πραγματοποιείται από την Aegean αρχίζει από €323.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΛΟΝΔΙΝΟ
Η φθηνότερη επιλογή για απευθείας πτήση αποτελεί η αναχώρηση και επιστροφή με British Airways με τιμή τα €241 και προορισμό το αεροδρόμιο του Heathrow. Για το αεροδρόμιο του Gatwick το κόστος εισιτηρίου ανέρχεται στα €341 με EasyJet, ενώ για το αεροδρόμιο του Luton το κόστος εισιτηρίου ανέρχεται στα €302 με την Wizz Air.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙ
Η φθηνότερη επιλογή με την τιμή του εισιτηρίου να ανέρχεται στα €380 από την αεροπορική εταιρεία Aeroflot με ενδιάμεσο σταθμό την Μόσχα, ενώ η συντομότερη διαδρομή με ενδιάμεσο σταθμό το Βελιγράδι πραγματοποιείται από την AirSerbia και τιμή εισιτηρίου τα €432.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΒΙΕΝΝΗ
Η φθηνότερη επιλογή για απευθείας πτήση αποτελεί η αναχώρηση και επιστροφή με WizzAir και την τιμή εισιτηρίου να ανέρχεται στα €282, ενώ η δεύτερη φθηνότερη επιλογή για απευθείας πτήση με Austrian Airlines και τιμή εισιτηρίου τα €352.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΠΡΑΓΑ
Η φθηνότερη επιλογή με την τιμή του εισιτηρίου να ανέρχεται στα €320 από την αεροπορική εταιρεία Aeroflot με ενδιάμεσο σταθμό την Μόσχα, ενώ η συντομότερη διαδρομή με απευθείας πτήση πραγματοποιείται από την Cyprus Airways και τιμή εισιτηρίου τα €543.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close