Πάμε Ταξίδι , Guide

Προσφορά για ταξίδι στο εκπληκτικό Ντουμπάι με την Emirates

Εξερευνήστε τη ζωντανή πόλη και αυτά που έχει να σας προσφέρει αυτό τον χειμώνα

Δημοσιεύτηκε στις 23 Οκτωβρίου 2019

Πετάξτε με την Emirates στο Ντουμπάι και απολαύστε χειμερινές διακοπές γεμάτες διασκέδαση. Οι μοναχικοί ταξιδιώτες και οι οικογένειες θα λατρέψουν τα όσα έχει να τους προσφέρει η πόλη, όπως τα φεστιβάλ αγορών, τα παραδοσιακά σούκ, τα εκπληκτικά παραλιακά θέρετρα, το εξαιρετικό φαγητό, τα θαλάσσια πάρκα και πολλά άλλα. Με ηλιοφάνεια όλο το χρόνο και τοποθεσίες ορόσημα - η πόλη αποτελεί ιδανικό προορισμό διακοπών ή στάσης για όλους.

Δείτε πιο πολλά με λιγότερα χρήματα με το My Emirates Pass
Οι επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν και να δουν περισσότερα με λιγότερα χρήματα με το My Emirates Pass - ένα εποχικό πάσο που μετατρέπει τις κάρτες επιβίβασης της Emirates σε ένα αποκλειστικό πακέτο μέλους - επιτρέποντας στους πελάτες να επωφεληθούν από τις ειδικές εκπτώσεις και τα οφέλη σε περισσότερες από 500 τοποθεσίες σε όλα τα ΗΑΕ. Οι ταξιδιώτες που θα πετάξουν στο Ντουμπάι αλλά και μέσω αυτού από την 1η Ιανουαρίου μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020 * μπορούν να επωφεληθούν από την προσφορά και να απολαύσουν έως και 30% έκπτωση στα καταστήματα λιανικής πώλησης και ως και 50% έκπτωση στις δραστηριότητες αναψυχής απλώς παρουσιάζοντας την κάρτα επιβίβασης τους και μια έγκυρη ταυτότητα.* Με το Fly Emirates ξοδεύετε λιγότερα για πολυτελείς θεραπείες σπα, απολαμβάνετε τις γαστρονομικές εμπειρίες πέντε αστέρων και μπορείτε να ξεκινήσετε μια περιπετειώδη υπαίθρια δραστηριότητα. Οι οικογένειες μπορούν επίσης να επωφεληθούν και να απολαύσουν τα συναρπαστικά υδροπάρκα σε όλη την πόλη.

Dubai Shopping Festival 2020 
Κάντε τα ψώνια σας από καταστήματα παγκόσμιας κλάσης στα πολλά εντυπωσιακά εμπορικά κέντρα της πόλης, όπως το The Dubai Mall - ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά συγκροτήματα στον κόσμο. Οι επισκέπτες που ταξιδεύουν στο Ντουμπάι από τις 26 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι την 1η Φεβρουαρίου 2020 μπορούν να επωφεληθούν από τις εκπληκτικές τιμές του Dubai Shopping Festival 2020.* Το πολυαναμενόμενο φεστιβάλ των πέντε εβδομάδων προσφέρει στους πελάτες μοναδικές εκπτώσεις και ανταμοιβές σε διάφορα καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων των προσφορών σε είδη μόδας και κοσμημάτων.

Ο Mohammad Al Hashimi, Vice President, Commercial Products Dubai, δήλωσε: «Το Ντουμπάι είναι μια φανταστική πόλη με μια συνεχώς αυξανόμενη λίστα με αξιοθέατα και εμπειρίες που οι πελάτες μας μπορούν να απολαύσουν όλο το χρόνο. Η πόλη είναι ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς παγκοσμίως για ψώνια παγκόσμιας κλάσης, περιηγήσεις στα αξιοθέατα και καλό φαγητό. Οι επιβάτες που πετούν προς και μέσω του Ντουμπάι μπορούν να επωφεληθούν από τις ασυναγώνιστες προσφορές μέσω του My Emirates Pass και του Dubai Shopping Festival 2020. Προσβλέπουμε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά με τους συνεργάτες μας και να διασφαλίσουμε ότι πάντα παρέχουμε στους πελάτες μας το καλύτερο που έχει να προσφέρει το Ντουμπάι».

Fly Emirates, Fly Better
Πετάξτε καλύτερα με την Emirates στο Ντουμπάι και απολαύστε πάνω από 4.500 κανάλια ψυχαγωγίας στο ice - το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας της αεροπορικής εταιρείας. Οι επιβάτες όλων των κατηγοριών θα απολαύσουν τοπικά εδέσματα, δωρεάν ποτά και έως 20 MB δωρεάν Wi-Fi. Με τη γενναιόδωρη πολιτική αποσκευών της αεροπορικής εταιρείας, οι επιβάτες της οικονομικής θέσης μπορούν να έχουν μαζί τους έως 35 κιλά, ενώ οι επιβάτες Επιχειρηματικής Θέσης επιτρέπεται να έχουν έως 40 κιλά ενώ οι επιβάτες της Πρώτης Θέσης έχουν στη διάθεση τους έως και 50 κιλά.

Οι πελάτες της Emirates που ταξιδεύουν στο Ντουμπάι, και πραγματοποιούν πολλά ψώνια, μπορούν επίσης να έχουν επιπλέον κιλά στις αποσκευές στο ταξίδι επιστροφής τους. Η προσφορά ισχύει για τα εισιτήρια μετ’ επιστροφής στην Οικονομική Θέση για το Ντουμπάι που θα αγοραστούν από τις 15 Οκτωβρίου 2019 μέχρι και την 1η Φεβρουαρίου 2020.* Οι πελάτες που ταξιδεύουν από Ντουμπάι προς προορισμούς της Emirates εντός της Βόρειας, Κεντρικής και Νότιας Αμερικής ή της Αφρικής δικαιούνται μία επιπλέον αποσκευή. Για όσους ταξιδεύουν σε άλλους προορισμούς στο δίκτυο της Emirates μπορούν επίσης να επωφεληθούν από 10 κιλά επιπλέον αποσκευών. Η προσφορά ισχύει για ταξίδια μεταξύ 26 Δεκεμβρίου 2019 και 5 Φεβρουαρίου 2020. *


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Emirates, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου κράτησης πτήσεων και πλήρους λίστας όρων και προϋποθέσεων, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.emirates.com, τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή το τοπικό κέντρο πωλήσεων της Emirates.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close