News , Guide

Βραβείο σε ένα από τα "Καλύτερα Ξενοδοχεία Πολυτελείας στην Κύπρο"

Luxury Lifestyle Award στο Ξενοδοχείο Amavi στην Πάφο

Δημοσιεύτηκε στις 22 Οκτωβρίου 2019

Το Amavi, το νέο μέλος της Kanika Hotels & Resorts κάτω από τη νέα σειρά ξενοδοχείων της εταιρείας με την επωνυμία Made for Two Hotels , είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσφατη νίκη του στα Luxury Lifestyle Awards 2019 στην κατηγορία Luxury Lifestyle Hotel in Cyprus.

Τα βραβεία τιμούν τα εμπορικά brands  που προσφέρουν την υψηλότερη ποιότητα σε όλες τις υπηρεσίες που παρέχουν, ενώ παράλληλα αντιπροσωπεύουν την πρωτοποριακή αριστεία και καινοτομία. Παγκοσμίως αναγνωρισμένα, τα Luxury Lifestyle Awards είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός βραβείων που επιλέγει, αναγνωρίζει και γιορτάζει τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες πολυτελείας σε όλο τον κόσμο. Οι κορυφαίοι νικητές των βραβείων Lifestyle (οι Chanel, Dom Pérignon, Tiffany & Co, η Ferrari και άλλοι), έχουν βραβευθεί σε πλήθος διεθνή περιοδικά όπως Forbes, Vogue και Elle.

Αναγνωρισμένο ως ένα από τα «Καλύτερα Ξενοδοχεία Πολυτελείας στην Κύπρο», το Amavi αποτελεί πρεσβευτή της Κύπρου στην πολυτελή φιλοξενία. Το πρώτο και μοναδικό στο νησί θέρετρο 5 αστέρων που είναι ειδικά σχεδιασμένο για ζευγάρια, προσφέρει αναμφισβήτητα αξέχαστες εμπειρίες διακοπών για δύο.

Κτισμένο επάνω σε βραβευμένη θάλασσα με Γαλάζια Σημαία στην Πάφο, τη γενέτειρα της Αφροδίτης, το ξενοδοχείο με τα ονειρικά του καταλύματα αποτελεί ένα επίγειο παράδεισο για ζευγάρια. Με 155 δωμάτια και σουίτες με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και μαγευτικά ηλιοβασιλέματα, 3 θεματικές πισίνες, εξαιρετικές επιλογές φαγητού à la carte, υπερσύγχρονο κέντρο Spa και γυμναστήριο και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, το Amavi Hotel είναι ένας ονειρικός πολυτελές προορισμός διακοπών για ζευγάρια.

Στο Amavi μπορείτε να απολαύσετε μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία πέντε αστέρων σε καταλύματα, εγκαταστάσεις και γαστρονομία. Δύο από τα εστιατόρια του ξενοδοχείου,  συγκεκριμένα το Fortolana και το Nocturne,  έχουν μόλις γίνει υποψήφια στα Cyprus Eating Awards  2019. Με δημιουργίες των πολυβραβευμένων  του σεφ και Sommeliers, το Amavi προσφέρει στους επισκέπτες την τέλεια γαστρονομική εμπειρία, αναψυχή και ψυχαγωγία σε 3 bars: pool-bar, lounge-bar  και ένα κομψό εναλλακτικό bar με κοκτέιλ υπογραφής, ειδικά σχεδιασμένα για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Στα πλαίσιο του ισχυρού προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Kanika Hotels & Resorts, το Amavi βρίσκεται στον δρόμο για να λάβει την πιστοποίηση οικολογικού σήματος της ΕΕ, για την ενεργή συμμετοχή του στην προστασία των φυσικών πόρων του νησιού, της πολιτιστικής κληρονομιάς και του οικολογικού τρόπου ζωής.

 «Το βραβείο Luxury Lifestyle αποτελεί μια περήφανη στιγμή για εμάς», σημειώνει ο Χάρης Στυλιανού, Γενικός Διευθυντής του Ξενοδοχείου Amavi. Ως η νεώτερη προσθήκη στην Kanika Hotels & Resorts, αναγνωριζόμαστε με τις απαράμιλλες επιτυχίες του Ομίλου στον τομέα της φιλοξενίας, επαναπροσδιορίζοντας την έννοια της πολυτέλειας με την άριστη εξυπηρέτηση, τον επαγγελματισμό, την καινοτομία και την ομαδική δουλειά».

«Στο Amavi, δημιουργούμε μοναδικές, γοητευτικές και δυνατές κοινές εμπειρίες»,  προσθέτει. «Και αυτό το βραβείο αποτελεί απόδειξη για την ενωμένη ομάδα προσωπικού μας, που καθημερινώς  θέτει τον πήχη  ακόμα πάρα πέρα για να διασφαλίζει πάντα ότι κάθε επισκέπτης απολαμβάνει την τελειότητα των διακοπών του. Όλα τα μέλη της ομάδας μας εργάζονται επιμελώς για να εξασφαλίζουν την βελτίωση των υπηρεσιών μας,  πάντα με προσοχή στη λεπτομέρεια».

Το ξενοδοχείο Amavi είναι το πρώτο μέλος της νέας σειράς ξενοδοχείων κάτω από την επωνυμία Made for Two Hotels της Kanika Hotels & Resorts. Τα Made for Two Hotels προσφέρουν στα ζευγάρια μοναδικές εμπειρίες διακοπών με έμφαση σε εξατομικευμένες υπηρεσίες που εμπνέουν τη συντροφικότητα.

Με ιστορία που χρονολογείται από το 1975 και κορυφαίας ποιότητας ακίνητα στην Αγία Νάπα, τη Λεμεσό και την Πάφο, η Kanika Hotels & Resorts κατατάσσεται ανάμεσα στις πιο γνωστές ξενοδοχειακές ομάδες στην Κύπρο. Τα τελευταία 5 χρόνια, η Kanika έχει κερδίσει περισσότερα από 100 αναγνωρισμένα βραβεία βιομηχανίας και τουρισμού σε όλη τη συλλογή ξενοδοχείων της: Amavi Paphos, Alexander the Great Beach Hotel Paphos,  Elias Beach Hotel Λεμεσός, Olympic Lagoon Resort Αγία Νάπα και Olympic Lagoon Resort Πάφος.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close