Eating News , Εστιατόρια

Υπέροχο ταξίδι με την Coffee Island στην Αιθιοπία

Ένα ταξίδι γεμάτο αρώματα και μυρωδιές. Ένα ταξίδι γεμάτο χρώματα και ανθρώπους φωτεινούς, αγνούς και γνήσιους…

Δημοσιεύτηκε στις 21 Οκτωβρίου 2019

Εκεί, στην πατρίδα που γέννησε και διέδωσε τον καφέ. Εκεί που ο κάθε κόκκος της δικής μας καθημερινής απόλαυσης, συλλέγεται με αγάπη και με μεράκι. Εκεί ταξίδεψε η Coffee Island… Στην μακρινή Αιθιοπία όπου και ξεκίνησαν όλα… Ένας κόσμος διαφορετικός, αλλιώτικος, ταγμένος σε αυτό που κάνει και που ζει την κάθε μέρα σε όλη της την διάσταση.. πάντα φορώντας τα πολύχρωμά τους ρούχα και το πηγαίο χαμόγελό τους.

Η μυρωδιά του καφέ, διάχυτη παντού. Οι αιθιοπικές γεύσεις απλά σε μαγεύουν και σε γεμίζουν ενέργεια. Η αφοσίωση των ανθρώπων που συλλέγουν, καβουρδίζουν και επεξεργάζονται τους εκλεκτούς κόκκους καφέ είναι πραγματικά αξιοζήλευτη. Σοκολάτα, φρούτα και λουλούδια είναι κάποια από τα αρώματα που νιώθεις και γεύεσαι δοκιμάζοντας τις μοναδικές και διαφορετικές ποικιλίες.. Με το που βρίσκεσαι στις μικροφάρμες και βλέπεις όλους αυτούς τους ανθρώπους να εργάζονται στη διαλογή, την αποξήρανση, το πλύσιμο και το γέμισμα των τσουβαλιών αντιλαμβάνεσαι πως αυτό που γίνεται είναι κάτι μαγικό… Οργανικός καφές, χωρίς καμία παρέμβαση χημικών, ατόφιος.

Ο καφές στην Αιθιοπία, βρίσκεται παντού. Και αν ποτέ βρεθείς σε αυτό το σαγηνευτικό μέρος και σου έρθει η επιθυμία για έναν παγωμένο εσπρέσο, θα δεις με τι μαεστρία και δεξιοτεχνία γίνεται το ψήσιμο των κόκκων… από την αρχή. Από το τσουβάλι, στην φωτιά… Το άρωμα που αναδύεται από το καβούρδισμα διαχέεται σε όλο το χώρο. Όχι μόνο σε γεμίζει, αλλά σε κάνει να αγαπήσεις περισσότερο τον καφέ.  

Η Coffee Island ταξίδεψε στην Αιθιοπία, την πατρίδα που γέννησε τον καφέ. Εμπειρία ζωής που μας έδωσε ακόμα περισσότερες γνώσεις. Έχοντας πάντα ως σκοπό τις καλύτερες ποιότητες και σοδειές για όλους τους λάτρεις του καφέ, η αναζήτηση μας, δε σταματά ποτέ. Αυτό το υπέροχο ταξίδι στις αιθιοπικές περιοχές μας έκανε να αγαπήσουμε και να εκτιμήσουμε περισσότερο τον καφέ μας.

Για όλους αυτούς που διαλέγουν τα καφεκοπτεία της Coffee Island για τον καφέ τους, ζεστό ή κρύο, κατευθείαν από την ονειρεμένη Αιθιοπία, έρχεται ο πρώτος διαλεκτός καφές της σειράς Ethiopia Motherland που φέρει το όνομα Microfarm Project Ethiopia Damo.

100% Specialty Arabica και με ιδιαίτερη φροντίδα στην παραγωγή και την επεξεργασία, ο Ethiopia Damo υπόσχεται να κατακτήσει και να ανταμείψει τους απανταχού CoffeeIslanders !

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close