27 October 2019
Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Η πιο τρομακτική-διασκεδαστική γιορτή του χρόνου, έρχεται φέτος στην Αγία Νάπα

Η Αγία Νάπα θα γιορτάσει και φέτος το Halloween - Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Δημοσιεύτηκε στις 21 Οκτωβρίου 2019

Ο Δήμος Αγίας Νάπας διοργανώνει την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019, με τη στήριξη των κέντρων αναψυχής που βρίσκονται γύρω από την Κεντρική Πλατεία, την εκδήλωση «Halloween in the Sun», με την οποία θα εορτάσει για δεύτερη συνεχή χρονιά το Halloween.

Πρόκειται για την πιο τρομακτική-διασκεδαστική γιορτή του χρόνου, ένα ξένο έθιμο, το οποίο έχει καθιερωθεί να εορτάζεται τη νύκτα της 31ης Οκτωβρίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7.00μ.μ στο άνω διάζωμα της Κεντρικής Πλατείας, η οποία όπως και τα γύρω μπαρ, καφετέριες και clubs θα διακοσμηθούν με συναφή στολίδια Halloween, όπως σκαλισμένες κολοκύθες με ανθρώπινα χαρακτηριστικά, αράχνες, κεριά, έτσι ακριβώς αρμόζει στο πνεύμα της γιορτής. Θα υπάρχει στο χώρο κατασκευή στοιχειωμένου σπιτιού, ενώ αναμένεται ότι όλοι όσοι θα παραστούν θα είναι μεταμφιεσμένοι σε Halloween μεταμορφώσεις όπως δράκουλες, μάγισσες Zombies, φαντάσματα και τέρατα.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει μουσική από γνωστούς Dj, παρέλαση Halloween, διαγωνισμό για το καλύτερο κοστούμι, πάρτι τόσο για μικρούς όσο και για ενήλικες, ζαχαρωτές δημιουργίες Halloween (π.χ δόντια, νύχια κλπ), ζωγραφική προσώπου και αξεσουάρ Halloween κεφαλής/προσώπου, Fire show από το Λευκορωσικό Συγκρότημα «Steam Show», παιδική γωνιά για διασκέδαση και δημιουργία.

Ο Δήμος προσκαλεί όλους να παραστούν για να εορτάσουμε όλοι μαζί την μαύρη γιορτή των μαγισσών ή του «άλλου κόσμου» όπως την αποκαλούν.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close