News , Guide

Έρχεται κακοκαιρία - Δείτε live ποιες περιοχές επηρεάζονται

Σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας, τα καιρικά φαινόμενα θα ενταθούν από την Τετάρτη

Δημοσιεύτηκε στις 21 Οκτωβρίου 2019

Όπως όλα δείχνουν αποχαιρετούμε για τα καλά τις υψηλές για την εποχή θερμοκρασίας και οδεύουμε προς το φθινόπωρο, με τον καιρό να ετοιμάζεται με «άγριες διαθέσεις» για τις επόμενες ημέρες και ιδιαίτερα για την Πέμπτη. 
 
Σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας,  τα καιρικά φαινόμενα θα ενταθούν από την Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη θα γίνουν πιο εκτεταμένα και θα καλύψουν ολόκληρη την Κύπρο. 
 
Σήμερα το απόγευμα αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, στα ορεινά, στο εσωτερικό και πιθανό στα νότια παράλια. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. 
 
Αύριο τοπικά αυξημένες νεφώσεις, πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα δυτικά, βορειοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 25 στα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα επίπεδα της Τρίτης που είναι κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
 
Δείτε στο βίντεο ποιες περιοχές θα επηρεαστούν.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close