Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ανακαλύψαμε ένα νέο παραμυθένιο μπουτίκ ξενοδοχείο στο χωριό

Ζήσε την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης σε ένα κουκλίστικο κατάλυμα στο βουνό

Δημοσιεύτηκε στις 21 Οκτωβρίου 2019

Αυτή είναι, ίσως, η καλύτερη εποχή του χρόνου για μία μίνι εξόρμηση στα βουνά και στα χωριουδάκια της ορεινής Κύπρου. Το φθινοπωρινό σκηνικό της κυπριακής υπαίθρου σε συνδυασμό με την θερμοκρασία που αρχίζει να πέφτει δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για μία χαλαρωτική εκδρομή στο βουνό και διαμονή σε κάποιο όμορφο κατάλυμα. 



Μία τέτοια αφορμή για εξόρμηση και διαμονή στο χωριό έρχεται μέσα από ένα πανέμορφο μπουτίκ ξενοδοχείο στο χωριό Βουνί της επαρχίας Λεμεσού. 

Το Serenity Boutique Houses μοιάζει η ιδανική επιλογή για διαμονή στο χωριό. Βρίσκεται στο Βουνί της Λεμεσού, ένα από τα κρασοχώρια της Κύπρου σε ένα μαγευτικό τοπίο με εντυπωσιακό κλίμα. 



Το Serenity Boutique Houses αποτελείται από δύο σουίτες, την Suite with garden view και τη deluxe queen suite, δύο ξεχωριστές πολυτελής σουίτες σε μια πλήρως ανακαινισμένη, πετρόκτιστη τριώροφη οικία, σχεδιασμένες με πολύ αγάπη για να δώσουν μια ιδιαίτερη νότα χαλάρωσης και ηρεμίας. 



Η suite with garden view και η deluxe queen suite μπορούν να μετατραπούν κατόπιν συνεννόησης σε μια τριώροφη κατοικία και να προσφερθεί για τέσσερα άτομα.  

Το SERENITY βρίσκεται στο κέντρο του χωριού και τα δύο καφενεία που διαθέτει το χωριό βρίσκονται 20μ και 100μ. αντίστοιχα μακριά από τις σουίτες. Επίσης τα εστιατόρια του χωριού βρίσκονται σε ακτίνα 300 μέτρων. Αυτό προσφέρει επιπρόσθετη χαλάρωση αφού η χρήση αυτοκινήτου είναι αχρείαστη.

Το Βουνί βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία για περιηγήσεις αφού βρίσκεται οδικός 25 λεπτά από την πόλη της Λεμεσού, 10 λεπτά από το χωριό Όμοδος, 30 λεπτά από το Τροόδος, 20 λεπτά από Πλάτρες.  Αξίζει να σημειωθεί ότι σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκονται πάρα πολλά οινοποιεία της γύρο περιοχής. 



Πληροφορίες: 99226600 / www.serenityboutiquehouses.com 
Facebook: Serenity Boutique Houses
Instagram: serenityboutiquehouses


 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close