News , Guide

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι στο μενού

Διάβασε αναλυτικά την πρόγνωση

Δημοσιεύτηκε στις 21 Οκτωβρίου 2019

Ασταθής αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα, Δευτέρα 21/10, ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, από το µεσηµέρι και µετά, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες, στα ορεινά, στο εσωτερικό και πιθανόν στα νότια παράλια. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι.

Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Σε καταιγίδα δυνατόν να ενισχύονται στα 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 23 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Τοπικά δυνατόν να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και γύρω στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, που στα παράλια πιθανόν να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, από το µεσηµέρι και µετά, αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση την Τρίτη, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά, για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Την Τετάρτη θα σηµειώσει περαιτέρω πτώση, για να κυµανθεί κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά. Την Πέµπτη δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή της θερµοκρασίας.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close