Μουσική , Συναυλίες & Events

Τα 8 πιο ανεβαστικά live για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Πούνα πας και τι να ακούσεις!

Δημοσιεύτηκε στις 18 Οκτωβρίου 2019

Το τελευταίο τριήμερο της σεζόν, αυτό 28ης Οκτωβρίου, είναι και επισήμως προ των πυλών και είναι σίγουρα μια καλή ευκαιρία για να ξεφύγουμε έστω για λίγες μέρες από την καθημερινότητα μας!

Να βγούμε, να διασκεδάσουμε και να ξεδώσουμε εκμεταλλευόμενοι την αργία της Δευτέρας. Οι μουσικές ταβέρνες, τα club και οι μουσικές σκηνές, προσκάλεσαν δημοφιλείς καλλιτέχνες από την Ελλάδα και είναι έτοιμοι να μας υποδεχθούν. 

Επίλεξε τι θα κάνεις και κράτησε τραπέζι. 

Μαστίχομα με Ηλία Καμπακάκη
Τα διάσημα Μαστιχόματα επιστρέφουν στη Λευκωσία.... γι' αυτό να είσαι έτοιμος για μεγάλο ξεφάντωμα. Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, το ΜΑΣΤΙΧΟΜΑ και το STATE Night Club παρουσιάζουν τον μοναδικό Ηλία Καμπακάκη σε ένα απίστευτο live! Πρόκειται για έναν από τους αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής των τελευταίων χρόνων, ο οποίος θα φροντίσει να χαρίσει σε όλους μια βραδιά γεμάτη διασκέδαση, με γνώριμες μελωδίες γνωστών επιτυχιών.
>> Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, STATE Night Club, Λευκωσία. Πληρ. 222 55 111.

Γιώργος Σαμπάνης
Ο επιτυχημένος Γιώργος Σαμπάνης, ο ταλαντούχος τραγουδιστής και συνθέτης της νέας γενιάς, θα ανοίξει τη χειμερινή σεζόν στο oLa ελληνικά Club Λεμεσός με τον πιο δυναμικό τρόπο. Με ένα live γεμάτο επιτυχίες και αγαπημένα τραγούδια. 
>> Κυριακή 27 Οκτωβρίου, Όλα Ελληνικά Club, Λεμεσός, 23.30. Πληρ. 70005868. 

Θέμης Αδαμαντίδης
Ο Θέμης Αδαμαντίδης με την ορχήστρα του συναντά την ομάδα της Αντίπεινα Live... και μαζί ετοιμάζουν ένα απόλυτα ανεβαστικό βράδυ. Ένα ανεπανάληπτο συναπάντημα του βασιλιά με το ακτύπητο τρίδημο Μιχάλη Λεβέντη, Ευδοκία Καδή και Νικόλα Πισία!
>> Κυριακή 27 Οκτωβρίου, Αντίπεινα Live, Λευκωσία, 22.30-03.30. Πληρ. 99157577.

Ανδρέας Στάμος
Ο Ανδρέας Στάμος είναι ένας από τους πιο αξιόλογους τραγουδιστές στον χώρο της ελληνικής μουσικής. Κι εμείς την Κυριακή 27 Οκτωβρίου θα διασκεδάσουμε με δικές του και όχι μόνο επιτυχίες σε μία μοναδικά διασκεδαστική βραδιά στην ταβέρνα Γλυκομέθη.
>> Κυριακή 27 Οκτωβρίου, Ταβέρνα Γλυκομέθη, Λεμεσός. Πληρ. 25 577128.

Γιώργος Γιαννιάς
Ο Γιώργος Γιαννιάς δεν χρειάζεται συστάσεις, μιας και βρίσκεται πάνω από 15 χρόνια στο καλλιτεχνικό στερέωμα και έχει συνεργαστεί με τους πλέον επιτυχημένους καλλιτέχνες της εποχής και έχει προσφέρει με τη σειρά του υπέροχες βραδιές στην αθηναική και όχι μόνο νυχτερινή διασκέδαση.Επισης έχει να επιδείξει μια πλούσια δισκογραφική δουλειά. Αυτήν που θα μας παρουσιάσει και στο ανεβαστικό live στα Βαρελάδικα. 
>> Κυριακή 27 Οκτωβρίου, Βαρελάδικα, Λευκωσία, 22.30. Πληρ. 97 810303.

Χάρης Βαρθακούρης
Η Μουσική Σκηνή Ρωγμές επέστρεψε για βράδια αξημέρωτα παρέα με τον αγαπημένο Χάρη Βαρθακούρη. Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και αραμονές αργιών, θα διασκεδάζουμε μαζί του. Στη σκηνή θα βρίσκονατι και οι Χριστοδούλα Τσαγγαρά, Λίζα Θεοφάνους, και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος
>> Παρασκευή 25, Σάββατο 26 & Κυριακή 27 Οκτωβρίου, Μουσική Σκηνή Ρωγμές, Λεμεσός. Πληρ. 25341010. 

Σταμάτης Γονίδης
Μια μοναδική βραδιά θα χαρίσει και πάλι στο κοινό του ο Σταμάτης Γονίδης. Ο διάσημος τραγουδιστής, που ακολουθείται από ατελείωτους φανατικούς θαυμαστές σε ό,τι κι αν κάνει κατά τη διάρκεια όλων αυτών των δεκαετιών της καριέρας του, θα εμφανιστεί στο Asmation Live. Σε μια βραδιά που θα ξεκινήσει περίπου στις 22.00, ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα βρεθεί πάνω στο stage και θα μας χαρίσει μια βραδιά που θα είναι γεμάτη με αγαπημένα τραγούδια, παλιά και καινούρια, κέφι και διασκέδαση. 
>> Κυριακή 27 Οκτωβρίου, Asmation Live Stage, Λευκωσία, 22.00. Πληρ. 99252625. 

Πέγκυ Ζήνα & Κωνσταντίνος Χριστοφόρου
Αποτελώντας πλέον ένα από τα μαγαζιά που έγιναν σημεία αναφοράς και η πιο must έξοδος του κοινού όλης της Κύπρου, που απολαμβάνει το καλύτερο μουσικό πρόγραμμα και μια εξαιρετική καλλιτεχνική ομάδα, στον καλύτερο μουσικό χώρο live εμφανίσεων, οι Notes σε περιμένουν με ανανεωμένο πρόγραμμα, με δύο πολύ δημοφιλείς καλλιτέχνες. Κάθε Σάββατο (23.00) και Κυριακή (21.00) στη σκηνή ανεβαίνει η Πέγκυ Ζήνα, η σημαντικότερη λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της, στην καλύτερη παράσταση της καριέρας της, με σπουδαία τραγούδια και ένα μοναδικό πρόγραμμα! Μαζί της είναι και η 11μελής ορχήστρα της.Στο πλευρό της βρίσκεται και ο συμπατριώτης μας Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο αδιαμφισβήτητος live performer και μόνιμος ένοικος στο Notes Live, όπως δεν τον έχετε ξαναδεί. Οι προγραμματισμένες εμφανίσεις τους ολοκληρώνονται στις 27 Οκτωβρίου. Σε περίπτωση ζήτησης, το σχήμα θα πάρει παράταση.
>> Σάββατο 26 & Κυριακή 27 Οκτωβρίου, Notes Live, Λεμεσός. Είσοδος €10 (€30 ελάχιστη κατανάλωση). Πληρ. 25 344344.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close