Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Βρήκαμε ένα μαγαζί που φτιάχνει τρίγωνα πανοράματος με σοκολάτα

Λαχταριστά τρίγωνα πανοράματος με σοκολάτα που θα σε ξετρελάνουν

Δημοσιεύτηκε στις 18 Οκτωβρίου 2019

Το Πανόραμα Θεσσαλονίκης παρουσιάζει τώρα και στην πόλη μας τα γνωστά και αγαπημένα μας "Τρίγωνα Πανοράματος" με τη λαχταριστή κρέμα τους και το σιροπιασμένο φύλλο να τα αγκαλιάζει.

Η παρασκευή των τριγώνων πανοράματος χάνεται στην παράδοση της Θεσσαλονίκης και βασίζεται στο χειροποίητο φύλλο που ζυμώνεται για ώρες με αγνά υλικά. Το αποτέλεσμα είναι ένα τριγωνικό τραγανό πουγκί που γεμίζεται με τη βελούδινη λαχταριστή κρέμα.

Το κατάστημα "Τρίγωνα Πανοράματος" είναι μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσεις γλυκούς πειρασμούς. Τα παραδοσιακά ρωξάκια, τουλουμπάκια, κουρκουμπίνια, μπακλαβαδάκια, κανταΐφι, γαλακτομπούρεκο, σαραγλάκια και πολλα άλλα σιροπιαστά συμπληρώνουν το σκηνικό. Πάντοτε φτιαγμένα με αγάπη και μαεστρία από τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού.

Για τους λάτρεις της σοκολάτας το κατάστημα δημιουργεί και υπέροχα τρίγωνα πανοράματος με σοκολάτα (€1.50/τεμ.) τα οποία θα σε ξετρελάνουν. 

Αρκεί βέβαια να τα δοκιμάσεις! 

Σοκολάτα θα απολαύσεις φρέσκα προφιτερόλ στη στιγμή, παρουσία του πελάτη σε διάφορες γεύσεις που καλύπτουν και τα πιο απαιτητικά γούστα. Δύσκολα θα αντισταθείτε στην υγρή σοκολάτα που τα συνοδεύει. Πρόκειται για: σοκολάτα - φράουλα, σοκολάτα γάλακτος ,μαύρη σοκολάτα και τόσες άλλες. Το σως σοκολάτας που τα συνοδεύει είναι πυκνό και ρευστό ταυτόχρονα όσο χρειάζεται για να στέκεται πάνω από τα σουδάκια, με τη γέμιση να απογειώνει το προφιτερόλ.

Αγίας Φυλάξεως 48Δ,  Λεμεσός. Πληρ. 99110803.

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close