Shopping , Τα καλύτερα της Κύπρου

Βρήκαμε τα καλύτερα δώρα που μπορείτε να πάρετε στους φίλους σας

Για τις φετινές γιορτές η Gourmet Grocery έχει βάλει τη γεύσησε υπέροχα δώρα...

Δημοσιεύτηκε στις 17 Οκτωβρίου 2019

Δεν χρειάζεται να ψάχνεις άλλο… για το τέλειο δώρο, καθώς στο online shop της Gourmet Groceries θα βρεις αυτό που αναζητάς: φανταστικά gourmet προϊόντα, ελληνικής προέλευσης, βιολογικές, καθώς και βραβευμένες επιλογές, που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. 

Είτε λοιπόν πρόκειται για εταιρικό δώρο είτε για προσωπικό (γενέθλια, γιορτές, επισκέψεις, βαφτίσεις ή και μπομπονιέρες για γάμο), η Gourmet Groceries σού έχει τη λύση και το ιδανικό... πακέτο!

Όμορφα (και πολυτελή) ξύλινες συσκευασίες οι οποίες θα γεμίσουν με τα πιο εκλεκτά κυπριακά προϊόντα, και θα εμπλουτιστούν στη συνέχεια με επιλογές από ελληνικά προϊόντα επιλεγμένων παραγωγών, όπως κρασιά, βιολογικό μέλι, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, βότανα βιολογικής καλλιέργειας, αυθεντική ποικιλία από γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες χωρίς συντηρητικά, γλυκόζη και χρωστικές ουσίες και chutneys, συνθέτοντας το μακράν πιο νόστιμο καλάθι. 

Επίλεξε αυτό που ταιριάζει στον άνθρωπο που θα το λάβει και εντυπωσίασέ τον!

Η Gourmet Groceries εξάλλου, αναζητά πάντα τους καλύτερους παραγωγούς, συγκεντρώνει λύσεις από gourmet προϊόντα, όπως μία πλούσια ποικιλία από υψηλής ποιότητας ελαιόλαδα, οργανικά βότανα, χειροποίητα σαπούνια, μαρμελάδες, οργανικά μέλια, παραδοσιακά κυπριακά γλυκά, κρασιά, με δυνατότητα παράδοσης σε πολυτελείς συσκευασίες.

Αρκεί να μπεις στο www.gourmetgroceries.com και να επιλέξεις τι θα μπει στο δικό σου κουτί, στα δώρα των συνεδέλφων σου, των φίλων και των συγγενών σου! 

Πληρ. 22480712.

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close