Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Το Mespilo House είναι ένα κουκλίστικο σπιτάκι στο χωριό, ιδανικό για χαλάρωση

Ανακαλύψαμε ένα υπέροχο αγροτουριστικό για διακοπές στο χωριό

Δημοσιεύτηκε στις 22 Οκτωβρίου 2019

Το πλήρως εξοπλισμένο σπίτι που θα σου προτείνουμε σήμερα τα έχει όλα!

Ηρεμία, γραφικότητα, μοντέρνα διακόσμηση, μια υπέροχη βεράντα με θέα, δικό του κήπο με τραπέζια για φαγητό, και θα σου χαρίσει ένα πραγματικό συναίσθημα φύσης και ηρεμίας! 

Ο λόγος για το Mespilo House, που βρίσκεται στο χωριό Τόχνη της επαρχίας Λάρνακας, ένα από τα παλαιότερα χωριά του νησιού κι έναν τέλειο ειδυλλιακό προορισμό.

Τα διαμερίσματα του Mespilo είναι κουκλίστικα και αποπνέουν έναν σύγχρονο αέρα, παρόλο που περιλαμβάνουν παραδοσιακή επίπλωση και ξύλινο δάπεδο. Διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση, επιπλωμένο μπαλκόνι ή αίθριο με θέα στην Τόχνη και ιδιωτικό μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών.

To κατάλυμα διαθέτει και πισίνα η οποία είναι στη διάθεσή σας δωρεάν.

Το Mespilo προσφέρει διαμερίσματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και εντοιχισμένη κουζίνα, καθώς επίσης υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων και ταβέρνα με βεράντα όπου μπορείτε να απολαύσετε κυπριακές γεύσεις.

Το προσωπικό του τουριστικού γραφείου τού  Mespilo House μπορεί να οργανώσει εκδρομές με σκάφος ή ιππασία στη φάρμα Drapia που βρίσκεται σε απόσταση 2 χιλιομέτρων.

Στο χωριό θα βρεις και την ταβέρνα Tochni που σερβίρει παραδοσιακές, κυπριακές σπεσιαλιτέ. Το γεύμα σας μπορείτε να το απολαύσετε στη σκιερή, εξωτερική βεράντα του Mespilo με θέα στο χωριό.

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close