Μουσική , Τα καλύτερα της Κύπρου

Celine Dion: Αρχίζει αύριο η προπώληση των εισιτηρίων της μεγάλης συναυλίας

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων αρχίζει

Δημοσιεύτηκε στις 17 Οκτωβρίου 2019

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων της πολυαναμενόμενης συναυλίας της παγκοσμίου φήμης τραγουδίστριας Celine Dion στο  Στάδιο Γ.Σ.Π. στη Λευκωσία, στις 2 Αυγούστου 2020, έχει αρχίσει. Από την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, στις 11 π.μ. τοπική ώρα, μέσω της ιστοσελίδας SoldOut Ticket, το κοινό θα μπορεί να εξασφαλίσει το πολυπόθητο εισιτήριο της συναυλίας.

Powered by: SUPER FM 

Σημειώνεται πως η δημιουργία λογαριασμού αποκλειστικά για τη συναυλία της Celine Dion επιβάλετε από την ιστοσελίδα SoldOut Ticket, καθώς αποτελεί τη μόνη επίσημη εταιρεία διάθεσης και διαχείρισης πώλησης εισιτηρίων για την εν λόγω συναυλία στην Κύπρο. 

Δημιουργία λογαριασμού εδώ: https://celinedioncyprus.soldoutticketbox.com/

Οι τιμές των εισιτηρίων για τη συναυλία στην Κύπρο ξεκινούν από τα 59 ευρώ (early-bird αρένα) και φτάνουν έως και τα 499 ευρώ για όσους επιθυμούν να κάνουν κράτηση στα VIP Executive Boxes. Platinum Seats μπορείτε να βρείτε στην τιμή των 349 ευρώ ενώ για τα Golden Seats στα 299 ευρώ. 

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του διοργανωτή, Moonlight Show Productions, στο Facebook ή στο 70 00 70 66.

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΙΓΜΑ / ADBOARD MEDIA 

Διοργανωτής: MOONLIGHT SHOW PRODUCTIONS LTD | marketing@moonlightshow.com

Εισιτήρια: SOLD OUT TICKETS 

Η παγκόσμια περιοδεία “Courage”, που προωθεί τον πρώτο αγγλόφωνο δίσκο της Celine Dion μετά από 6 χρόνια, ξεκίνησε στις 18 Σεπτεμβρίου από το Κεμπέκ του Καναδά και θα κάνει στάσεις σε περίπου 100 χώρες ανά τον κόσμο. Ήδη αρκετές συναυλίες της περιοδείας έγιναν sold-out αμέσως μετά το άνοιγμα της προπώλησης, γεγονός που αποδεικνύει την αγωνία των εκατομμυρίων fans της Celine Dion να την απολαύσουν από κοντά. 

Για λεπτομέρειες όσον αφορά τις υπόλοιπες συναυλίες της γνωστής τραγουδίστριας στο  εξωτερικό, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Celine Dion: https://www.celinedion.com/.   

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close