News , Guide

Ισχυροί άνεμοι και βροχές στη Λευκωσία - Εντονότερα φαινόμενα την Πέμπτη (vid)

Δημοσιεύτηκε στις 14 Οκτωβρίου 2019

Μετά τη σύντομη σχετικά «παρεμβολή» του καλοκαιριού μέσα στον Οκτώβριο, με θερμοκρασίες πολύ υψηλότερες των κανονικών για την εποχή, ο καιρός φαίνεται να αλλάζει. 
 
Σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας, τις επόμενες ημέρες το σκηνικό αναμένεται να αλλάξει, με βροχές, καταιγίδες αλλά και πτώση της θερμοκρασίας. 
 
Σήμερα το απόγευµα παροδικά αυξηµένες, µέσες και ψηλές, νεφώσεις πιθανό να δώσουν τοπικά ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και στα δυτικά νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. 
 
Αύριο παροδικά αυξηµένες, µέσες και ψηλές, νεφώσεις, πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές χωρίς να αποκλείεται καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά. 
 
Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση κατά το τριήµερο για να φτάσει µέχρι την Παρασκευή κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Επίσης... 

Ισχυροί άνεμοι και βροχές επηρεάζουν αυτή την ώρα (16:14) περιοχές κυρίως στη Λευκωσία. 
 
Μιλώντας στο SigmaLive ο Λειτουργός του Τμήματος Μετεωρολογίας, Παναγιώτης Γεωργίου, ανέφερε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη καταιγίδα νότια της Λευκωσίας και γι΄ αυτό τον λόγο ενισχύονται οι άνεμοι και η μεταβλητότητά τους. 
 
Τα φαινόμενα αυτά, όπως είπε, θα επηρεάζουν μέχρι το απόγευμα. 
 
Τις επόμενες ημέρες το σκηνικό του καιρού αναμένεται να είναι το ίδιο, ωστόσο την Πέμπτη τα φαινόμενα θα είναι πιο έντονα κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά. 
 
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, για να φτάσει κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές. 
 

Βίντεο από ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ

Δείτε στον χάρτη πότε και ποιες περιοχές αναμένεται να επηρεάσουν βροχές και καταιγίδες.  

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close