Eating News , Εστιατόρια

Το διάσημο "Nobu Food Festival" έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο

Ο διάσημος Chef δίνει για πρώτη φορά το ραντεβού του στην Κύπρο με τους λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας

Δημοσιεύτηκε στις 14 Οκτωβρίου 2019

Στον χάρτη της υψηλής γαστρονομίας εισέρχεται πλέον και η Κύπρος, με το πρώτο «Nobu Food Festival» να εγκαινιάζεται από τον διεθνώς πολυβραβευμένο Chef Nobuyuki (Nobu) Matsuhisa από τις 20 μέχρι και τις 22 Οκτωβρίου 2019, στο νέο ξενοδοχείο AMARA στη Λεμεσό. 

Ο διάσημος Chef δίνει για πρώτη φορά το ραντεβού του στην Κύπρο με τους λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας, αλλά και την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά, να συνδιαλλαγούν μαζί του, και να μοιραστούν τη μοναδική φιλοσοφία και την τεχνική της μαγειρικής του κουλτούρας που τον έχει αναγάγει ανάμεσα στους πιο διάσημους Chefs σε όλο τον κόσμο.

Στο πλαίσιο του πρώτου «Nobu Food Festival» στην Κύπρο, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τη Nobu style cuisine, μια κουζίνα εξαιρετικής ισορροπίας και γευστικής φινέτσας, με επιρροές από την ιαπωνική και περουβιανή κουζίνα διά χειρός Nobu Matsuhisa. Υπό την καθοδήγηση του Ιάπωνα Chef και της ομάδας του, θα έχετε τη δυνατότητα να ανακαλύψετε μια νέα συναρπαστική γευστική εμπειρία, πρωτοποριακές εκλεπτυσμένες γεύσεις, τα πολυβραβευμένα signature Nobu πιάτα, όπως το δημοφιλές «Black Cod», καθώς και άλλα πολλά επιλεγμένα πιάτα με εκλεκτά τοπικά προϊόντα και συστατικά. 

Αρπάξτε την ευκαιρία να γευθείτε ένα ξεχωριστό γαστριμαργικό ταξίδι στην ιαπωνική κουζίνα και να αποκαλύψετε τα μυστικά του διάσημου Chef, καθώς θα περνάει από το τραπέζι σας για να σας χαιρετίσει και να σας καλωσορίσει στο νέο του εστιατόριο Matsuhisa Limassol. 

ΑMARA 
Λεωφόρος Αμαθούντος 95, Άγ. Τύχωνας, Λεμεσός.
Ωράριο εστιατορίου: 19:00-23:00
Απαιτείται κράτηση. Για κρατήσεις πατήστε εδώ http://bit.ly/ReserveMatsuhisa 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close