Cine News , Κινηματογράφος

Η διάσημη παρέα των "Friends" έκανε reunion και ήταν όλοι εκεί

Τι αποκάλυψε η Τζένιφερ Άνιστον για τις αμοιβές στη σειρά

Δημοσιεύτηκε στις 09 Οκτωβρίου 2019

«Τα Φιλαράκια» ήταν όντως φιλαράκια και παραμένουν μέχρι σήμερα, σύμφωνα με την Τζένιφερ Άνιστον που αποκάλυψε πως πρόσφατα έγινε το πολυπόθητο reunion μόνο που ήταν εκτός κάμερας, στο σπίτι της Κόρτνεϊ Κοξ.   

Η διάσημη Ρέιτσελ των Friends ήταν καλεσμένη στο The Howard Stern Show, όπου μίλησε για την συνάντηση που είχε πρόσφατα με όλους τους συμπρωταγωνιστές της στην σειρά. 

«Φάγαμε όλοι μαζί το Σάββατο. Ναι, όλη η συμμορία, όλοι ήταν εκεί. Ο [Ντέιβιντ] Σουίμερ ήταν στην πόλη και έτυχε όλοι να έχουμε λίγο χρόνο οπότε μαζευτήκαμε», αποκάλυψε η ηθοποιός, λίγες ημέρες μετά την σέλφι με τους Κόρτνεϊ Κοξ και Ματ Λε Μπλανκ, που ενθουσίασε τους φανς.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A rare night and I love it.

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

 

Η συνάντηση έγινε στο σπίτι της Κόρτνεϊ Κοξ. «Γελάσαμε τόσο πολύ», είπε η Άνιστον. Για τους συμπρωταγωνιστές της, Κόρτνεϊ Κοξ, Ματ Λε Μπλανκ, Ντέιβιντ Σουίμερ, Λίζα Κούντρου και Μάθιου Πέρι, λέει πως τα πηγαίνουν μεταξύ τους περίφημα.    «Κανείς από αυτήν την ομάδα δεν σε εκνεύρισε;», ρώτησε ο παρουσιαστής. «Κανείς τους», απάντησε η ηθοποιός.  

Η Τζένιφερ Άνιστον επέμεινε πως όχι μόνο τα πήγαιναν καλά μεταξύ τους αλλά επίσης συνεργάστηκαν στο θέμα της ίσης αμοιβής. Η ίδια φέρεται να είχε διαπραγματευτεί όλοι να λάβουν τα ίδια χρήματα. «Ήμασταν ένα και ζητήσαμε το ίδιο ποσό, ίση αμοιβή», εξήγησε η Άνιστον. «Ήμασταν πολύ μπροστά για την εποχή μας», πρόσθεσε.  

Παρόλο που ο παρουσιαστής την ρώτησε για τυχόν πιπεράτες λεπτομέρειες στο δείπνο, η ηθοποιός είπε πως όλα ήταν πολύ ήρεμα. «Κανείς δεν γδύθηκε. Ήταν πολύ πολιτισμένο, αλλά γελάσαμε πάρα πολύ. Μας λείπε κάθε μέρα. Δεν θα ήμουν τίποτα χωρίς Τα Φιλαράκια», ανέφερε.    

Όσο για την πιθανότητα ενός τηλεοπτικού reboot, η Τζένιφερ Άνιστον απάντησε: «Θα μας άρεσε πολύ. Πραγματικά πιστεύω πως υπάρχει μια ιδέα ότι αν γίνει reboot της σειράς, δεν θα είναι ούτε στο ελάχιστο όσο καλό ήταν, οπότε γιατί να το κάνεις; Θα το κατέστρεφε».  

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close