Eating News , Εστιατόρια

O FamilyChef σου φέρνει τα υλικά για να μαγειρέψεις εύκολα και γρήγορα στο σπίτι σου

Ένα πανεύκολος τρόπος μαγειρέματος για να γλιτώνεις χρόνο

Δημοσιεύτηκε στις 08 Οκτωβρίου 2019

Το καταναλωτικό κοινό της Λευκωσίας και Λεμεσού μπορεί πλέον να ετοιμάζει σπιτικό φαγητό εύκολα και γρήγορα και μάλιστα χωρίς να επισκεφτεί υπεραγορά! Πρόκειται για την υπηρεσία που προσφέρει η εταιρία Familychef με έδρα τα Λατσιά.  

Μπορείτε να επισκεφτείτε τo e-shop της εταιρίας στο www.familychef.com.cy  και να διαλέξετε την συνταγή που θέλετε να ετοιμάσετε και τις μερίδες που χρειάζεστε. Έπειτα, τα υλικά της συνταγής θα παραδοθούν στο σπίτι σας πλυμένα, διαχωρισμένα και προετοιμασμένα την μέρα και ώρα που επιθυμείτε!

Το μόνο που θα έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε βήμα προς βήμα τις οδηγίες της καρτέλας συνταγής που περιλαμβάνετε στο κουτί και το γεύμα σας θα είναι έτοιμο από 5 μέχρι 30 λεπτά, ανάλογα με την συνταγή. Στο μενού περιλαμβάνονται 70+ επιλογές φαγητών, ανά μερίδα, γεύματα για 4, κατεψυγμένα και τα υλικά για 10 συνταγές Thermomix! 

Ο Σιακ Βασιλείου, διευθυντής της εταιρίας, μας έχει αναφέρει το εξής: 
“Ευχή μας είναι να κάνουμε την ζωή των πελατών μας λίγο πιο εύκολη και ποιοτική. Η κάθε οικογένεια αξίζει το καλύτερο φαγητό στο τραπέζι.  Αυτό δεν πρέπει να σημαίνει όμως και ταλαιπωρία για αυτόν που θα το ετοιμάσει ή που πρέπει να ψωνίσει.  

Χωρίς να χάνεται η μαγεία του σπιτικού φαγητού από την οικογένεια για την οικογένεια, προσφέρουμε στο σπίτι όλα τα υλικά ολόφρεσκα, πλυμένα, διαχωρισμένα και προετοιμασμένα από το εργαστήριο μας για να μπορεί ο καθένας να ετοιμάσει ποιοτικό φαγητό μέσα σε 30 λεπτά από την στιγμή που θα ανοίξει το κουτί.  Εξίσου σημαντικό είναι ότι με την φιλοσοφία μας δεν γίνεται σπατάλη φαγητού.  Είναι κάτι που πάντα με προβλημάτιζε.  Παραδίδουμε ακριβώς τα υλικά στις ποσότητες που χρειάζονται.”

WEBSITE: familychef.com.cy

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close