1-2 November 2019
Μουσική

Η σπουδαία Ελένη Βιτάλη και οι Τζουμ έρχονται στην Κύπρο

Μια παράσταση, φτιαγμένη με μεράκι και ταλέντο, γεμάτη τραγούδια και κέφι

Δημοσιεύτηκε στις 03 Οκτωβρίου 2019

Η παρέα της βεγγέρας της Ελένης, μετά από τις sold out παραστάσεις του περσινού χειμώνα, πλέον στην δεύτερη σεζόν της, ωριμάζει και έρχεται στην Κύπρο, με καλεσμένο τον τραγουδιστή, τραγουδοποιό και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος «Άγαμοι Θύται», Στάθη Παχίδη. Ο Στάθης Παχίδης μετράει πάνω από 1.200 παραστάσεις τους στο κοντέρ αλλά και συνεργασίες με Χρήστο Νικολόπουλο, Αρλέτα, Αγάθωνα Ιακωβίδη, Μελίνα Κανά, Γ. Ανδρέου και Β. Κοντόπουλο (αλεΡΕτούρ), ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ κ.ά.

Μια παράσταση, φτιαγμένη με μεράκι και ταλέντο, γεμάτη τραγούδια και κέφι. Πρωταγωνίστρια και οικοδεσπότης, η Ελένη Βιτάλη, λίγο πριν την έκδοση του νέου της δίσκου, τραγουδάει τις μεγάλες δισκογραφικές της επιτυχίες αλλά και πολλά εξαιρετικά τραγούδια αγαπημένων της καλλιτεχνών και δημιουργών (Τόκας, Μητροπάνος, Μάλαμας, Περίδης, Παπάζογλου, Ρασούλης, Σούκας, Καζαντζίδης, Παπαιωάνου κλπ), επιμελημένα με την αισιόδοξη, εφηβική και ανοιχτόκαρδη ματιά της Ελένης Βιτάλη και του Νίκου Ξύδη. Οι ερμηνείες της Ελένης, με τα πολλά πρόσωπα και τις διαφορετικές φόρμες, οι πρωτότυπες ενορχηστρώσεις του Νίκου Ξύδη και των Τζουμ που ενθουσίαζουν, και πληθωρική παρουσία του Στάθη Παχίδη, υπόσχονται μια αξέχαστη ‘’βεγγέρα της Ελένης’’, που δικαίως θεωρείται μια από τις καλύτερες παραστάσεις των τελευταίων ετών. Την εικόνα συμπληρώνει ο απολαυστικός στο κλαρίνο, μεγάλος μας σολίστας, Μάνος Αχαλινωτόπουλος.

Οι ΤΖΟΥΜ είναι: Ρήγας Βοργιάς: ηλεκτρικό μπάσο, τρομπέτα Νίκος Ξύδης: ηλεκτρική/ακουστική κιθάρα, λαούτο Νίκος Σαμαράς: μπουζούκι, σάζι, τζουράς, τρομπέτα Δημήτρης Σίντος: πιάνο, λαούτο Θάνος Τσελεμπής: τύμπανα, σαντούρι Και… ο Μάνος Αχαλινωτόπουλος: κλαρίνο, νέι, καβάλ, φλογέρα. Τους ΤΖΟΥΜ έστησε και συντονίζει, ο Νίκος Ξύδης.

Ημερομηνίες Παραστάσεων:
Παρασκευή 1/11/2019, «Έντενχνη-Ροκ Σκηνή, Στο Πέραμα», Λεμεσός
Σάββατο 2/11/2019, «Διαχρονική Μουσική Σκηνή», Λευκωσία

Επιμέλεια προγράμματος: Ελένη Βιτάλη, Νίκος Ξύδης.
open doors: 10.30
Προπώληση: 30 euro
Τηλ. 9915 66 83

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close