Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

7 υπέροχα ξενοδοχεία σε περιμένουν για χαλαρές αποδράσεις

Φθινοπωρινές διακοπές…για Πάφο

Δημοσιεύτηκε στις 03 Οκτωβρίου 2019

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς με τη ρουτίνα να έχει σχεδόν ξεθωριάσει κάθε μας καλοκαιρινή ανάμνηση. Όλοι όμως έχουν δικαίωμα στην ξεκούραση και τα σαββατοκύριακα ή άλλες ελεύθερες μέρες, προσφέρονται για ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητα. Μια διέξοδος από το γκρίζο της πόλης, είναι η καλύτερη λύση για να χαλαρώσουμε και να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας. 

Η Κύπρος προσφέρεται για διακοπές το φθινόπωρο και τον χειμώνα και γι’ αυτό δεκάδες χιλιάδες τουρίστες έρχονται στη χώρα μας για να κάνουν τις διακοπές τους κατά τους πιο «κρύους» μήνες του χρόνου. 

Μια εξόρμηση και μια «διαφυγή» από τους έξαλλους ρυθμούς της καθημερινότητας είναι ό,τι καλύτερο για εσάς, την οικογένεια, το σύντροφο και την παρέα σας. Και μετά έρχεται η στιγμή που θα πρέπει να αποφασίσεις τον προορισμό…

Σκέφτεσαι ότι αφού «όργωσες» τις χρυσαφένιες παραλίες του Πρωταρά και της Αγίας Νάπας το καλοκαίρι και απόλαυσες την πολυτέλεια και τη διασκέδαση που προσφέρει η Λεμεσός και η Λάρνακα ήρθε η στιγμή για την Πάφο! Όταν λέμε «Πάφος» δεν εννοούμε μόνο το κοσμοπολίτικο θέρετρο αλλά και την επαρχία με τις ομορφιές της και τα υπέροχα τοπία. Μάλιστα, οι αποστάσεις είναι τόσο κοντινές που μπορείς μέσα σε λίγες ώρες να βρεθείς από το κέντρο της πόλης στην ορεινή Πάφο ή στην γραφική Πόλη Χρυσοχούς.

Μια βόλτα στο λιμανάκι ή μια επίσκεψη στο κάστρο της πόλης θα χαλαρώσουν το πνεύμα ενώ ένα ωραίο δείπνο δίπλα στην θάλασσα θα προσφέρει μοναδική απόλαυση. Σε απόσταση λίγων λεπτών με το αυτοκίνητο βρίσκονται τα οινοπαραγωγικά χωριά της Πάφου με τις εκπληκτικές ταβέρνες και τη θερμή φιλοξενία. Το αναβαθμισμένο τουριστικό προϊόν της Πάφου είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. 

Η γενικότερη μετατροπή της Κύπρου σε ολόχρονο προορισμό, οδήγησε την Louis Hotels, να λειτουργεί τα περισσότερα από τα ξενοδοχεία της στην Πάφο καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Τα ξενοδοχεία Louis Ivi Mare, Louis Phaethon Beach, Louis Imperial Beach και Louis Ledra Beach στην Πάφο αλλά και η ολοκαίνουργια boutique μονάδα, Polis 1907 στην Πόλη Χρυσοχούς είναι έτοιμα να υποδεχτούν ολόχρονα αυτούς που δεν θέλουν να συμβιβαστούν με το μέτριο. Οι επιλογές αυξάνονται με τα πανέμορφα ξενοδοχεία Louis Paphos Breeze και το The King Jason τα οποία λειτουργούν μέχρι το Νοέμβριο. 

Το Louis Ledra Beach είναι ένα ξενοδοχείο υψηλών προδιαγραφών που βρίσκεται σε μια όμορφη τοποθεσία κοντά στο λιμάνι της Πάφου και προσκαλεί το κοινό να περάσει ξέγνοιαστες διακοπές δίπλα στη θάλασσα. Το ζεστό περιβάλλον του ξενοδοχείου, οι υπέροχες γεύσεις και το γραφικό περιβάλλον εγγυώνται την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης.

Το Louis Phaethon Beach που βρίσκεται στην παραλία της Γεροσκήπου σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, μόλις 3χλμ. από το κέντρο της Κάτω Πάφου είναι ιδανικό για όσους θέλουν να περάσουν το διάλειμμα τους από την ρουτίνα με πληθώρα δραστηριοτήτων και διασκέδαση για όλη την οικογένεια. Χτισμένο ανάμεσα σε όμορφους κήπους, συνδυάζει το πράσινο με το γαλάζιο της θάλασσας και καλεί όλους όσους θέλουν να τα έχουν όλα μέσα στο ξενοδοχείο τους και δεν θα χρειαστεί να βγουν έξω παρά μόνο για μια σύντομη βόλτα, να το επισκεφτούν. 

Το ξενοδοχείο Louis Imperial Beach αποτελεί μια must-visit επιλογή για τους οικογενειάρχες και τις παρέες που θα κάνουν πολλές βόλτες αφού βρίσκεται επίσης σε εξαιρετική τοποθεσία κοντά στο κέντρο της Πάφου. Έτσι ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στα δρομάκια της παλιάς πόλης με την οικογένειά του ή να απολαύσει ένα ζεστό καφέ ή ένα ποτό. 

Η νέα προσθήκη στην elegant collection της Louis Hotels, το Louis Ivi Mare έχει πλέον την δική του περίοπτη θέση στα ξενοδοχεία του ομίλου. Ζευγάρια και λοιποί επισκέπτες θα ζήσουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας στο Spa του νέου πεντάστερου ξενοδοχείου της Πάφου και παράλληλα θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τις μεσογειακές γεύσεις του Ελληνικού Ουζομεζεδοπωλείου αλλά και τις ιαπωνικές του Akakiko που βρίσκονται μέσα στο ξενοδοχείο.

Για τους λάτρεις της πιο ήσυχης και πιο ιδιωτικής εμπειρίας, το μπουτίκ ξενοδοχείο Polis 1907 στην Πόλη Χρυσοχούς είναι άλλη μια επιλογή για όποιον θέλει να ξεφύγει από την ρουτίνα. Στο ξεχωριστό αυτό ξενοδοχείο, οι ιδιωτικές στιγμές αποκτούν άλλη αίσθηση σε μια ξεχωριστή εμπειρία συνυφασμένη με την παράδοση. Στο Polis 1907 μπορείτε να απολαύσετε τις γεύσεις του Akakiko σε ένα πανέμορφο περιβάλλον. 

Απολαύστε τις πιο όμορφες αποδράσεις στα ξενοδοχεία της Louis Hotels τα οποία προσφέρουν πλειάδα επιλογών για αξέχαστες φθινοπωρινές και χειμερινές αποδράσεις. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close