News , Guide

Συνεχίζονται οι εργασίες στην Κυριάκου Μάτση-Οι τροχαίες διευθετήσεις

Η τροχαία κυκλοφορία, διοχετεύεται ανάλογα προς Λευκωσία και προς Στρόβολο, μέσω παρακείμενων παρόδων.

Δημοσιεύτηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2019

Στο κέντρο της Λευκωσίας, συνεχίζονται οι εργασίες για ανάπλαση της λεωφόρου Κυριάκου Μάτση, στην περιοχή Αγίων Ομολογητών, στην Λευκωσία. Λόγω των εργασιών το τμήμα της λεωφόρου Κυριάκου Μάτση, από τη συμβολή με την οδό Στέλιου Μαυρομμάτη, μέχρι την οδό Κρατίνου, παραμένει κλειστό για την τροχαία κυκλοφορία, ενώ τα υπόλοιπα τμήματα της λεωφόρου είναι ανοικτά για την τροχαία κυκλοφορία.
 
Η τροχαία κυκλοφορία, διοχετεύεται ανάλογα προς Λευκωσία και προς Στρόβολο, μέσω παρακείμενων παρόδων.
 
Συγκεκριμένα, για τις διακινήσεις τους από το Στρόβολο προς την Λευκωσία, οι οδηγοί οχημάτων μπορούν να χρησιμοποιούν την λεωφόρο Δημοσθένη Σεβέρη και τις λεωφόρους Ακροπόλεως και Νίκης. Μπορούν εναλλακτικά να χρησιμοποιούν το ανοικτό τμήμα της λεωφόρου Κυριάκου Μάτση, από όπου η τροχαία κυκλοφορία διοχετεύεται προς Λευκωσία μέσω των οδών Στέλιου Μαυρομμάτη, Ικάρου, Δαιδάλου, Κνωσού και Γλαύκου.
 
Για τις διακινήσεις τους από την Λευκωσία προς το Στρόβολο, οι οδηγοί οχημάτων μπορούν να χρησιμοποιούν τις λεωφόρους Νίκης και Ακροπόλεως και την λεωφόρο Δημοσθένη Σεβέρη. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν τις οδούς Γλαύκου, Άννινου, Δαιδάλου, Ανδρεάδου και Στέλιου Μαυρομμάτη για να κατευθύνονται προς το ανοικτό τμήμα της λεωφόρου Κυριάκου Μάτση και στη συνέχεια να κατευθύνονται προς το Στρόβολο.
 
Σχετικός χάρτης για τις εν λόγω ρυθμίσεις τροχαίας, καθώς και πληροφορίες για εναλλακτικούς δρόμους, δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του Δήμου Λευκωσίας ΕΔΩ.
 
Επίσης, υπενθυμίζεται ότι εργασίες διεξάγονται από την περασμένη Δευτέρα και στο δρόμο Παχυάμμου – Πύργου, στην περιοχή Τηλλυρίας. Ως εκ τούτου, η μια λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου θα κλείνει τμηματικά, σε τμήματα 250μ. περίπου, κάθε φορά.
 
Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται ανάλογα στην αριστερή ή στη δεξιά λωρίδα με τη χρήση STOP & GO, ενώ οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν την 1η Νοεμβρίου, 2019.
 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close