News , Guide

Υπάρχει εξέλιξη στην ιστορία με τους Καταρράκτες της Κρήτου Τέρρα

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα η πρόσβαση στους καταρράκτες είναι εφικτή για τους πεζούς

Δημοσιεύτηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2019

Πρόκειται για ένα από τα θέματα που μας απασχόλησε ιδιαίτερα στα τέλη του καλοκαιριού όταν ο κοινοτάρχης της Κρήτου Τέρρα αποφάσισε να απαγορεύσει την είσοδο στους καταρράκτες της κοινότητας. Η ομορφιά του τοπίου προσέλκυσε χιλιάδες επισκέπτες με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν και να προκύψουν πολλά προβλήματα. 

Να θυμίσουμε ότι ο κοινοτάρχης Κρήτου Τέρρα έθεσε το θέμα επί τάπητος λόγω των πολλών κινδύνων που προκύπτουν από την πρόσβαση στους καταρράκτες αλλά και των σκουπιδιών που μαζεύονταν στον χώρο μολύνοντας το φυσικό περιβάλλον. 

Τότε, ο κοινοτάρχης δήλωνε στη CITY: «Η κατάσταση των μονοπατιών αυτή τη στιγμή αποτελεί κίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των επισκεπτών, ενώ παράλληλα δεν υπάρχει κανείς για να μαζεύει όλα αυτά τα σκουπίδια που αφήνουν οι χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά».

Σήμερα, η CITY με ρεπορτάζ της μας παρουσιάζει τις νέες εξελίξεις επί του θέματος αφού ο κοινοτάρχης της Κρήτου Τέρρα κ. Δέρβης Χαραλάμπους μίλησε σχετικά με το θέμα που προέκυψε στα τέλη του φετινού καλοκαιριού. 

Διάβασε στη CITY  ολόκληρο το ρεπορτάζ και τις νέες εξελίξεις που προέκυψαν. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close