Νέες Αφίξεις , Bars & Clubs

Ένα νέο μαγαζί αλλάζει τα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης στη Λευκωσία

Ένας νέος χώρος στην καρδιά του παλιού Στροβόλου

Δημοσιεύτηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 2019

Η νυχτερινή ζωή στην πρωτεύουσα ανέκαθεν ήταν στις προτιμήσεις του κοινού. Πλέον στις επιλογές σας για νυχτερινή διασκέδαση έρχεται να προστεθεί το Gazi Live Stage, ένα μαγαζί με δυνατά live και υπέροχους μεζέδες, το οποίο συνδυάζει αρμονικά τα μοντέρνα στοιχεία διακόσμησης σ’ ένα κτίριο με ένα ιδιαίτερο, παραδοσιακό χαρακτήρα και ιστορία.

Βρίσκεται στο κέντρο του παλαιού πυρήνα Στροβόλου, επί της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Κυπριανού αρ. 61.

Τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου η κουζίνα του μαγαζιού ανοίγει από νωρίς για να ετοιμαστεί προκειμένου να σερβίρει καλοφτιαγμένους και νόστιμους μεζέδες, παρασύροντας τους θαμώνες σε ένα δελεαστικά γευστικό ταξίδι.

Το οχταμελές μουσικό σχήμα αρχίζει τη διασκέδαση λίγο πριν κατέβουν τα πιρούνια, αναλαμβάνοντας να απογειώσει τις βραδιές με ένα πρόγραμμα το οποίο σίγουρα θα σας κρατήσει στην πίστα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.  

Η εμπειρία ολόκληρης της ομάδας του Gazi Live Stage εγγυάται αξέχαστες βραδιές διασκέδασης με την παρέα.  Αποτελεί την τέλεια επιλογή για να γιορτάσετε τα γενέθλιά σας, ενώ τα Hen’s, Bachelor’s, εταιρικά ή άλλου είδους πάρτι μετατρέπονται σε μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης. Ζητήστε πληροφορίες για τα ειδικά πακέτα τιμών που προσφέρονται.

Ο χώρος είναι ιδανικός και για βαπτίσεις, κλειστές δεξιώσεις ή ακόμα και Private Parties, όποια μέρα της βδομάδας επιθυμείτε. Αναβαθμίστε τις  πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας επιλέγοντας το Gazi Live Stage.

Για πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 96894044.


    

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close