Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ένα υπέροχο ξενοδοχείο, για μοναδική διαμονή και εξαιρετική κουζίνα

Δίπλα στη θάλασσα, θα ζήσεις μία εκπληκτική εμπειρία

Δημοσιεύτηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2019

Ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία πέντε αστέρων στην Κύπρο, το GrandResort βρίσκεται σε μια θαυμάσια παραθαλάσσια τοποθεσία, 11χμ. μόλις από το κέντρο της Λεμεσού, ανάμεσα σε όμορφα διαμορφωμένους τροπικούς κήπους. Είναι ένας υπέροχος προορισμός, ιδανικός για αξέχαστες διακοπές με τους φίλους ή την οικογένεια, και ταυτόχρονα ένας πραγματικός πειρασμός για τους λάτρεις της γαστρονομίας. 

A room please
Το υπέροχο ξενοδοχείο διαθέτει 255 Deluxe δωμάτια και σουίτες. Τα δωμάτια είναι πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, όπως δορυφορική τηλεόραση 32 ιντσών LED, μίνι μπαρ, παροχές για τσάι και καφέ, χρηματοκιβώτιο, καθώς και δωρεάν Wi-Fi σύνδεση, μπουρνούζια και παντόφλες μπάνιου.

Γεύσεις αστέρων
Το ξενοδοχείο προσφέρει κομψές επιλογές για φαγητό σε ποικίλες ρυθμίσεις και κουζίνες.

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, το μεσημεριανό γεύμα και το δείπνο σερβίρονται στο εστιατόριο Kyma Pool side.

Το εστιατόριο Kohili, μόλις λίγα μέτρα από τη θάλασσα, σε περιμένει με ένα ολοκαίνουργιο μενού Surf & Turf, συνδυάζοντας πιάτα κρέατος με φρέσκα θαλασσινά.

Στο Kyoshi Teppan Yaki θα απολαύσεις live cooking καθώς οι Master Chefs θα επιδεικνύουν τις εκπληκτικές ικανότητες και τη δημιουργικότητα τους, φτιάχνοντας απίθανες συνταγές ακριβώς μπροστά στα μάτια σας. Οι αυθεντικές ασιατικές συνταγές είναι μερικές από τις εκπλήξεις και τους θησαυρούς που σε περιμένουν στην υπαίθρια ατμόσφαιρα Kyoshi.

Είναι όμως και το Kyoshi Sushi Bar μέρος του υπέροχου καταλύματος. Εκεί θα γευτείς τα πιο φρέσκα συστατικά που μεταμορφώνεται σε εκπληκτικά έργα τέχνης στα χέρια των Master Chefs του ξενοδοχείου.

Το Aloha Pool side Leisure Bar, που ανακαινίστηκε μόλις το 2016, είναι ανοιχτό όλη την ημέρα προσφέροντας φρεσκοστυμμένους χυμούς, εξωτικά κοκτέιλ και δροσιστικά ποτά. Στο πλούσιο μενού του θα βρεις επίσης καλοφτιαγμένα σνακ για να κατευνάσεις την πείνα σου.

Στη λίστα σου βάλε και το Tycoons Bar. Το κομψό μπαρ και το εκλεπτυσμένο Lobby Lounge έχουν θέα στους κήπους και είναι ιδανικά μέρη για έξοδο για κοκτέιλ, απεριτίφ, καφέ και ποτό μετά το δείπνο.

Τέλος, στο Ethnic Bar, το «γοητευτικό» μπαράκι που περιβάλλεται από υπέροχη θέα στον κήπο,  θα πας για να απολαύσεις μια μεγάλη ποικιλία από κρασιά και κλασικά μεν κοκτέιλ, με μία δόση δημιουργικότητας, που θα σε καταπλήξουν.

Spa-σε τη ρουτίνα
Το ατμοσφαιρικό Musses Spa υπόσχεται να σου προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ευεξίας και την ευκαιρία να αναζωογονήσεις και να χαλαρώσεις μυαλό, σώμα και πνεύμα, μέσα από μια σειρά αναζωογονητικών θεραπειών.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close