Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Μία παραδοσιακή ταβερνούλα στα πέριξ της Λευκωσίας με νόστιμο μεζέ, ζωντανή μουσική και διασκέδαση

Ξεφάντωμα κάθε Παρασκευή και Σάββατο με μερακλίδικη κυπριακή κουζίνα

Δημοσιεύτηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2019

Αν αναζητάς διασκέδαση με ζωντανή μουσική με καλό φαγητό και εξυπηρέτηση τότε πρέπει οπωσδήποτε να κλείσεις τραπέζι στην ταβέρνα Καράφα & Μεζές στην Αγία Βαρβάρα, μερικά χιλιόμετρα έξω από τη Λευκωσία. 

Σε λιγότερο από 20 λεπτά μακριά από τη Λευκωσία θα βρεις την φημισμένη πλέον ταβέρνα Καράφα & Μεζές που στεγάζεται σε ένα πολύ ιδιαίτερο και όμορφο χώρο. Εδώ θα γευτείς αυθεντικό κυπριακό μεζέ και θα βιώσεις πραγματική φιλική εξυπηρέτηση από τους ανθρώπους της. Δοκίμασε τα σωστά ψημένα κρεατικά του μεζέ, τις μυρωδάτες σεφταλιές και το χροιρινό σουβλάκι αλλά και τα εποχιακά ορεκτικά που θα σου φέρει στο τραπέζι. 

Το καλοκαίρι θα απολαύσεις τον μεζέ σου στην εξωτερική αυλή με τα τρία διαζώματα, ενώ τον χειμώνα διαθέτει ξυλόσομπα για έξω και δύο τζάκια στις μέσα αίθουσες, για να νιώθεις όμορφα και ζεστά.

Σε αυτήν τη φημισμένη ταβέρνα δουλεύει στην κουζίνα μια πραγματική μαστόρισσα, που φτιάχνει με αγάπη και μεράκι τις πιο αυθεντικές και παραδοσιακές συνταγές!

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο διοργανώνει ζωντανές, μουσικές βραδιές ξεκινώντας με έντεχνο και στην πορεία η διασκέδαση ανεβαίνει με ελαφρολαϊκά ακούσματα. Ο όμορφος, πολυεπίπεδος χώρος της ταβέρνας μπορεί να φιλοξενήσει private πάρτι, όπως αρραβώνες, βαφτίσεις, bachelor/bachelorette πάρτι, άλλες εκδηλώσεις, καθώς και πιο μεγάλα πάρτι.

Όσον αφορά τις βαφτίσεις, προσφέρει επιλογή τεσσάρων διαφορετικών μενού για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στα μέτρα σου. Και για να είναι πιο νόστιμες και πιο όμορφες οι Κυριακές σου, το Καράφα και Μεζές είναι ανοιχτό μεσημέρια Κυριακής σερβίροντας μια πλουσιότατη ποικιλία μεζέδων, καθώς επίσης και φαγητά à la carte.

Παρασκευή και Σάββατο έχουν ζωντανή μουσική με έντεχνο, ελαφρολαϊκό και χορευτικό πρόγραμμα.

(22107197) Ρήγα Φεραίου 7, Αγ. Βαρβάρα, επ. Λευκωσίας. Τρ-Σ (βράδυ) & Κ (μεσημέρι). Για ειδικά event ανοίγει κατόπιν συνεννοήσεως.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close