News , Guide

Σ' αυτές τις περιοχές περιμένουμε βροχές, καταιγίδες και χαλάζι το Σάββατο

Δείτε το βίντεο

Δημοσιεύτηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2019

Χαμηλή πίεση θα αρχίσει σταδιακά να επηρεάζει την περιοχή κυρίως από το Σάββατο.  
 
Σήμερα το απόγευμα, παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο για καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά ή και σε ορισμένες περιοχές του εσωτερικού.
 
Όπως ανέφερε στο SigmaLive ο Διευθυντής του Τμήματος Μετεωρολογίας, Κλεάνθης Νικολαΐδης, αύριο Σάββατο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά κυρίως στα δυτικά και βόρεια αλλά αργότερα αναμένεται να επηρεαστούν και άλλες περιοχές. Σε καταιγίδα αναμένεται να πέσει και χαλάζι. 
 
Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια και στα ανατολικά, γύρω στους 28 στα δυτικά και βόρεια και γύρω στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος και νωρίς το πρωί αναμένονται σε κάποιες περιοχές τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Αργότερα, ο καιρός θα βελτιωθεί αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και καταιγίδα, στα ορεινά, σε κάποιες περιοχές στα νότια αλλά και στο εσωτερικό.
 
Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά μετά το μεσημέρι νεφώσεις που θα αναπτύσσονται ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, στα ορεινά και στο εσωτερικό.
 
Δείτε στο βίντεο ποιες περιοχές αναμένεται να επηρεαστούν. 
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close