Eating News , Εστιατόρια

Αγαπημένο ασιατικό εστιατόριο, πάει στην πρώτη vegan γιορτή της Κύπρου

Οι επισκέπτες θα μπορούν να επιλέξουν τα vegan πιάτα του Akakiko και να περιηγηθούν στον υπέροχο κόσμο των ασιατικών γεύσεων

Δημοσιεύτηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2019

Το Akakiko συμμετέχει στο Vegan Fam Festival που θα γίνει για πρώτη φορά στην Κύπρο και σας προσκαλεί να ταξιδέψετε στην Ασία μέσα από τις απολαυστικές γεύσεις του. Το 1ο Vegan Fam Festival θα πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου στο πάρκο των Ελαιώνων στο χωριό Ψεματισμένος, της επαρχίας Λάρνακας.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να επιλέξουν τα vegan πιάτα του Akakiko και να περιηγηθούν στον υπέροχο κόσμο των ασιατικών γεύσεων. Oι γευστικές σαλάτες με άρωμα Ιαπωνίας θα έχουν την τιμητική τους αφού οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν τις ολόφρεσκες εξωτικές σαλάτες Poke Tofu και Poke Papapya.

Επίσης, οι λάτρεις της Ιαπωνικής κουζίνας θα έχουν εκλεκτές επιλογές από τα εκπληκτικά boxes του Akakiko τα φανταστικά Maki Box, Sushi Box και Temaki Box που αποτελούν must για τους μυημένους στην Ασιατική κουζίνα. Για τους πιο απαιτητικούς, τα Shaigon Shitake Noodles δημιουργήθηκαν για να κερδίσουν τις εντυπώσεις!

Η φιλοσοφία πίσω από το Akakiko είναι απλή: Easy Japanese Fusion μαζί με υψηλής ποιότητας υγιεινή διατροφή. Μέσα από μια ποικιλία από φρέσκα sushi, sashimi, maki, και νόστιμα ζεστά πιάτα.

Tο Akakiko που ακολουθεί εδώ και τέσσερα χρόνια την φιλοσοφία του βιγκανισμού προσφέρει ολόφρεσκες βίγκαν επιλογές που χαρίζουν ευεξία και τόνωση στον οργανισμό. Από το 2015, το αγαπημένο ασιατικό εστιατόριο, στηρίζει την φιλοσοφία του βιγκανισμού παρέχοντας υπηρεσίες vegan catering και εντάσσοντας στο μενού του επιλογές για χορτοφάγους.

Το 1ο Vegan Fam Festival έρχεται φέτος στην Κύπρο για να προβάλει την σωστή διατροφή αλλά και τη φιλοσοφία του βιγκανισμού η οποία βοηθάει τον κόσμο να ακολουθεί ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Είναι μια ευκαιρία τόσο για τους βίγκαν όσο και για αυτούς που ενδιαφέρονται για ένα υγιεινό τρόπο ζωής, να περάσουν μια όμορφη μέρα στη φύση.

Η Louis Hotels δείχνει την ευαισθησία της σε θέματα που αφορούν στην υγιεινή διατροφή και συνεχίζει να προσφέρει ποιότητα σε συνδυασμό με άριστη εξυπηρέτηση.
 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close