News , Guide

Άστατος ο καιρός το Σάββατο - Δείτε live ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Άστατος αναμένεται να είναι ο καιρός το Σάββατο

Δημοσιεύτηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2019

Άστατος αναμένεται να είναι ο καιρός το Σάββατο, κυρίως από το μεσημέρι και μετά, καθώς ασθενής χαμηλή πίεση αναμένεται να επηρεάσει την περιοχή.
 
Το σκηνικό του καιρού θα συνθέτουν βροχές, καταιγίδες και χαλάζι, ενώ αναμένεται και πτώση της θερμοκρασίας. 
 
Αναλυτικά ο καιρός:  
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.
 
Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και σταδιακά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά το απόγευμα, στα δυτικά και τοπικά στα νότια, θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ.
 
Η θάλασσα θα είναι το πρωί μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ το απόγευμα λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω τους 31 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά μέχρι λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά και τα νότια, αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Το Σάββατο και την Κυριακή, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κατά διαστήματα, κυρίως το Σάββατο. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Παρασκευή, παραμένοντας πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ το Σάββατο θα σημειώσει πτώση, για να πλησιάσει τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Κυριακή δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή της θερμοκρασίας.
 
Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.
 
Δείτε στο βίντεο ποιες περιοχές αναμένεται να επηρεαστούν. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close