Eating News , Εστιατόρια

Δοκίμασε τα νέα, φθινοπωρινά ροφήματα των Starbucks

Αγαπημένα ροφήματα αυτή τη φορά και σε Vegan εκδοχή!

Δημοσιεύτηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2019

Η έναρξη του Φθινοπώρου, είναι η ιδανική περίοδος για νέα ξεκινήματα, αφίξεις και νέες προτάσεις σε όλα τα επίπεδα. Ο καφές εξακολουθεί να αποτελεί συνδετικό κρίκο και αυτήν την εποχή σε κάθε στιγμή της ζωής μας και τα Starbucks, όπως κάθε χρόνο, προτείνουν αγαπημένες και νέες γεύσεις που θα μας συντροφεύσουν και μας θα δώσουν πικάντικες και απολαυστικές νότες σε κάθε μας βήμα και έναρξη νέων σχεδίων.

Το Pumpkin Spice Latte είναι κα πάλι εδώ, αυτή τη φορά και σε Vegan εκδοχή!
Η έναρξη του Φθινοπώρου στα Starbucks πάντα σηματοδοτείται από την επιστροφή του λατρεμένου αυτού Φθινοπωρινού ροφήματος, του Pumpkin Spice Latte! Αυτό που το κάνει μοναδικό είναι ο ακαταμάχητος συνδυασμός του Starbucks Espresso Roast με την γλυκιά γεύση κολοκύθας, κανέλας και μπαχαρικών με τελείωμα από πλούσια σαντιγί και μπαχαρικά.

Η αναμονή πλέον τελείωσε για τους λάτρεις της γλυκιάς κολοκύθας που έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τo #PLS και σε vegan εκδοχή καθώς η σως του δεν περιέχει γαλακτοκομικά. Επιπλέον, για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής υπάρχει το γάλα σόγιας, αμυγδάλου, καρύδας και βρώμης διατηρώντας πάντα την ξεχωριστή γεύση του ροφήματος. 

Εκτός από τη ζεστή εκδοχή υπάρχουν και κρύες επιλογές που μπορείς κανείς να απολαύσει, όπως το Frappuccino Cream ή Coffee και μια νέα μοναδικά δροσιστική και κρεμώδης εναλλακτική, το νέο Pumpkin Spice Iced Cold Foam Macchiato με αφρόγαλα με γεύση Pumpkin Spice, espresso και μπαχαρικά. 

Η επιλογή είναι δική σας και σίγουρα όποια εκδοχή και αν επιλέξετε θα “βάλει” μια πικάντικη νότα στην ημέρα σας. 

Νέο Mocha Praline Macchiato
Αποτελεί την ιδανική πρόταση για όσους έχουν μια σχέση πάθους με την σοκολάτα. Το  Mocha Praline Macchiato συνδυάζει αρμονικά  λαχταριστή σοκολατένια σως και σιρόπι φουντουκιού με espresso και γάλα, ενώ η γεύση του απογειώνεται με γαρνίρισμα πλούσιας δόσης σιροπιού μόκα. Διαθέσιμο ζεστό και κρύο για όσους δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς σοκολάτα.

Επετειακή ποικιλία Anniversary Blend
Αυτό το Φθινόπωρο, μπορείτε να επιλέξετε την επετειακή ποικιλία Anniversary Blend για το σπίτι ή  και το γραφείο. Μοναδικό χαρμάνι καφέ από την Ασία / Ειρηνικό με πικάντικη γεύση και πλούσιο σώμα που αναδεικνύει υπέροχα τις νότες κέδρου, βοτάνων και καρυκευμάτων. Δημιουργήθηκε το 1996 για τον εορτασμό των 25 χρόνων παρουσίας Starbucks σε όλο τον κόσμο και αποτελεί κάθε χρόνο μια κούπα καφέ για την οποία κάποιος αξίζει να περιμένει κάθε χρονιά καθώς αποτελεί την απόλυτη δεξιοτεχνία της επιλογής και ανάμειξης  και καβουρδίσματος κόκκων καφέ.

Μην ξεχνάτε ότι στα καταστήματα Starbucks, εκτός από τις διαφορετικές ποικιλίες καφέ σε κόκκους και τις Starbucks Espresso Κάψουλες, συμβατές με οικιακές μηχανές Nespresso*, έχετε τη δυνατότητα να προμηθευτείτε και όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε μια τέλεια κούπα καφέ στο σπίτι ή το γραφείο σας. 

Αυτή την εποχή, η συλλογή των Starbucks ανανεώθηκε με πολλά και διαφορετικά νέα, κομψά και ποιοτικά αξεσουάρ. Επισκεφτείτε ένα κατάστημα Starbucks και ανακαλύψτε την νέα, μοντέρνα συλλογή από κούπες, θερμός, επαναχρησιμοποιούμενα ποτήρια και πλαστικά ποτήρια σε πολλά διαφορετικά σχέδια και μεγέθη με Φθινοπωρινές πινελιές και χρώματα. Υπενθυμίζεται ότι χρησιμοποιώντας κάθε φορά το δικό σας επαναχρησιμοποιούμενο ποτήρι ή θερμός, κερδίζετε 25 λεπτά στο αγαπημένο σας ρόφημα. 


Φθινοπωρινά μοναδικά ροφήματα, φτιαγμένα με πάθος για τον καφέ και δέσμευση για τελειότητα, όπως ακριβώς τα θέλετε, με το όνομά σας ή το δικό σας προσωπικό μήνυμα,  από τον δικό σας barista, στα δικά σας Starbucks!

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close