Πάμε Ταξίδι , Guide

Floating Breakfast: Η νέα δημοφιλής τάση των πολυτελέστερων ξενοδοχείων

Δεν υπάρχει καλύτερος ή πιο πολυτελής τρόπος για τους επισκέπτες να ξεκινήσουν τη μέρα!

Δημοσιεύτηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2019

To No1 Trend των 5* Ξενοδοχείων, δεν είναι άλλο από την αγαπημένη υπηρεσία του Bali, που λάτρεψαν όλοι οι διεθνείς Influencers.

Οι καλεσμένοι μπορούν να απολαύσουν το πρωινό τους μέσα στην πισίνα με την μοναδική εμπειρία ενός μεγάλου πλωτού δίσκου που μπορεί το ξενοδοχείο να χρησιμοποιήσει ως αποκλειστική υπηρεσία για τους πελάτες, για την ιδιωτική πισίνα τους για πρωινό ή brunch. Δεν υπάρχει καλύτερος ή πιο πολυτελής τρόπος για τους επισκέπτες να ξεκινήσουν τη μέρα!

Η υπηρεσία Floating Breakfast Menu περιλαμβάνει διαφορετικές επιλογές και μενού. Ιδιαιτέρα πιάτα γεμάτα με εξωτικά φρούτα και λουλούδια, γλυκίσματα και άλλα ιδιαιτέρα πρωινά σετ, συμπεριλαμβανομένων γεύσεων και συνταγών που ταιριάζουν σε όλα τα γούστα. Σίγουρα οι Instagramers από όλο τον κόσμο θα θέλουν να απολαύσουν ένα Floating Breakfast.

Ακόμα, ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει μια ακόμα υπηρεσία, το Floating Tray για τις απογευματινές στιγμές του. Πολυτελής και χαλαρωτική εμπειρία, ο ίδιος δίσκος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δίσκος Floating Bar. Αφήστε τους καλεσμένους να περάσουν ένα εκπληκτικό απόγευμα στην πισίνα στην ιδιωτική ή κύρια πισίνα σας γελώντας, πίνοντας και βγάζοντας κάποιες υπέροχες φωτογραφίες. Ένας συνδυασμός πλωτών ποτών και φανταστική θέα στο ηλιοβασίλεμα θα δημιουργήσει σίγουρα μια αξέχαστη εμπειρία.

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close