Shopping , News

Η Apple παρουσίασε το iPhone 11 (εικόνες)

Εντυπωσιακά,με διπλή κάμερα και night mode

Δημοσιεύτηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2019

H Αpple μόλις ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του iPhone XR και ονομάζεται iPhone 11. Το φθηνότερο iPhone με την LCD οθόνη, ήταν το πιο δημοφιλές iPhone πέρσι και τώρα η Apple το αναβαθμίζει, ώστε να το φέρει στα σημερινά δεδομένα.

Όπως και το περσινό μοντέλο, η οθόνη είναι στις 6.1 ίντσες και ο σχεδιασμός του είναι σχεδόν ίδιος με πέρσι, με notch στην πρόσοψη για την Face ID κάμερα. Μαζί έρχονται και νέες χρωματικές επιλογές, οπότε θα το δούμε σε μοβ, λευκό, πράσινο, κίτρινο, μαύρο και κόκκινο.

Η μεγαλύτερη αλλαγή έρχεται στην κάμερα, αφού πλέον είναι διπλή, με έναν ευρυγώνιο φακό σαν βασικό και έναν υπερευρυγώνιο φακό. Μαζί αλλάζει και η εφαρμογή της κάμερας, που πλέον θα μας επιτρέπει να δούμε και έξω από το πλαίσιο του ευρυγώνιου, με την βοήθεια του υπερευρυγώνιου, ώστε να έχουμε καλύτερα πλάνα.

Η εταιρία προσθέτει και χαρτογράφηση πολλαπλών τόνων, για να διαχειρίζεται τα φωτεινά σημεία της φωτογραφίας μας, ανάλογα με την τοποθεσία που είμαστε. Επίσης έχουμε και μια επιλογή στην λειτουργία πορτρέτου, για φωτογραφίες υψηλής αντίθεσης, ενώ όλες οι λειτουργίες πορτρέτου θα δουλεύουν και με τα κατοικίδιά μας.

Βέβαια, η μεγαλύτερη προσθήκη είναι το Night mode, που μπορεί να ήρθε με 1.5 χρόνο καθυστέρηση, όμως είναι εδώ. Η Apple μας έδωσε μόνο ένα δείγμα από την εν λόγω λειτουργία, που εκ πρώτης φαίνεται να πέφτει πίσω από όσα έχουμε δει από Google και Huawei. Μένει να δούμε περισσότερα δείγματα για πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Μεγάλο βάρος έχει ρίξει η εταιρία και στο βίντεο, με την επιλογή εναλλαγής των φακών κατά την λήψη του. Φυσικά η ανάλυση είναι 4Κ στα 60fps. Στο βίντεο θα έχουμε και λειτουργίες slow-motion, time lapse και αυξημένο δυναμικό εύρος και από της δύο κάμερες.

Στην πρόσοψη έχουμε πλέον TrueDepth ευρυγώνια κάμερα στα 12MP. Στην πρόσοψη η κάμερα μπορεί να τραβήξει 4K@60fps βίντεο, αλλά και slow-motion, αν και θα πρέπει να γίνετε πολύ δημιουργικοί για να αξιοποιήσετε το τελευταίο.

Στο εσωτερικό θα βρούμε τον νέο Apple A13 Bionic, που είναι το ταχύτερο chipset σε smartphone, σύμφωνα με την εταιρία. Η Apple έκανε επίδειξη των δυνατοτήτων του, με το Pascal’s Wager, που θα έρθει στο App Store, τον επόμενο μήνα, με πολύ δυνατά γραφικά.

Η εταιρεία δεν μας έδωσε ακόμα την χωρητικότητα της μπαταρίας στο iPhone 11, μένοντας μόνο στο ότι βγάζει μια ώρα παραπάνω σε σχέση με το περσινό iPhone XR. Μαζί έρχεται και το νέο Face ID, που προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια.

Τέλος το iPhone 11 έχει πιστοποίηση IP68, που προσφέρει ανθεκτικότητα σε νερό μέχρι τα 2 μέτρα, αλλά και την σκόνη.

Το Apple iPhone 11 θα κυκλοφορήσει στα $699, όμως η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν αποκαλύφθηκε ακόμα.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close