22 September 2019
Bars & Clubs , News & Events

Διάσημο μπαράκι της Λευκωσίας, ετοιμάζει ένα μεγάλο street party

Τροπικό σκηνικό, μουσική ποτά και φαγητό σε μια ανεπανάληπτηβραδιά!

Δημοσιεύτηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 2019

Ένα πάρτι, σήμα-κατατεθέν της Παλαιάς Πινέζας που διεξάγεται κάθε χρόνο, έρχεται για να σε μεταφέρει και πάλι, έστω και νοερά, σε έναν τροπικό παράδεισο, εμπνευσμένο από τοπία εξωτικών παραλιών και νησιών.

Ο χώρος θα διαμορφωθεί έτσι ώστε τα πάντα να θυμίζουν ‘κλίμα τροπικό’ και θα μεταμορφωθεί όπως ακριβώς αρμόζει στην περίσταση. Το event, όμως, δεν περιορίζεται σε διακοσμητικές πινελιές, αφού τόσο η μουσική όσο και το φαγητό, αλλά και το ποτό, σκοπό έχουν να σε ταξιδέψουν και να σε παρασύρουν σε μέρη μακρινά.

Τρεις γνώριμοι και αγαπημένοι Dj στο κοινό της Πινέζας θα αναλάβουν να δώσουν ‘τροπικό’ και καλοκαιρινό ρυθμό με τα tune και τα beat τους. Οι The Mighty Scoop, Pueblo Franco και Panais Plays θα παίζουν tropical και groove μουσικές (16.00-24.00). Άρα να είσαι προετοιμασμένος, σε περιμένει πολύ… κούνημα!

Γι’ αυτό δεν θέλω να ανησυχείς. Η ομάδα της Παλαιάς Πινέζας έχει πάρει όλα τα απαραίτητα ‘μέτρα’ ώστε να μείνεις ικανοποιημένος και από τις αλκοολούχες επιλογές. Διάλεξε ένα από τα δημιουργικά cocktail που έφτιαξαν ειδικά για το event, όπως το Tropical(ish). Περιέχει Τanqueray London Dry, συνδυασμένο με lychee liqueur και pistachio που σε δροσίζει και θυμίζει παγωτό! Οι επιλογές σου όμως είναι πολλές, αφού το μενού της Πινέζας έχει προσφάτως ανανεωθεί.

Σου προτείνουμε να δοκιμάσεις το Tanqueray Rangpur, μια ασιατική παραλλαγή του Gin N’ Tonic ή το Aſterbath, αν ψάχνεις κάτι πιο ελαφρύ και πιο φρουτώδες. Αν πάλι οι γεύσεις σου είναι πιο… μεσογειακές, τότε το Artistic Αpproach είναι τέλειο για εσένα, αφού έχει έντονο το στοιχείο της ελιάς.
 
Νηστικό αρκούδι χορεύει; Xαρήκαμε ιδιαίτερα όταν μάθαμε πως η Food Forest-Nomadic Catering θα δώσει το ‘παρών’ της και θα αναλάβει τα του φαγητού. Οι λόγοι πολλοί: οι ιδέες της είναι πάντα νόστιμες και ευφάνταστες, σίγουρα και οι vegetarian θα δοκιμάσουν κάτι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους και ξέρεις πως θα φας κάτι φρέσκο και υγιεινό. Τα δύο κορίτσια-ιδρυτές της Food Forest, άλλωστε, δεν κάνουν ποτέ έκπτωση στην ποιότητα.

>> Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, Παλαιά Πινέζα, Μάνης 14, Παλιά Λευκωσία. Πληρ. 70001991.

16.00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close