Μουσική , Music News

Τα τραγούδια του Sin Boy εξαφανίστηκαν από το YouΤube

Οι χιλιάδες θαυμαστές και θαυμάστριές του παρακολουθούν σοκαρισμένοι τις εξελίξεις

Δημοσιεύτηκε στις 09 Σεπτεμβρίου 2019

Mama τέλος, σαν να λέμε! Αν δεν πρόκειται για χακάρισμα από τους Illuminati, οι οποίοι σύμφωνα με τους δικούς του ισχυρισμούς θέλουν τόσο τη φυσική όσο και την καλλιτεχνική εξόντωσή του, ο ίδιος ο καλλιτέχνης της trap μουσικής αποφάσισε να κατεβάσει όλα τα  βίντεο του από το κανάλι στο YouTube που αριθμεί περισσότερους από 400.000 συνδρομητές.

Ο πρώην Sin Boy, νυν Lil Jesus αποφάσισε, επίσης, να ακυρώσει όλες τις συναυλίες που είχε προγραμματίσει για τον Σεπτέμβριο καθώς, όπως ο ίδιος υποστήριξε, υπάρχει σχέδιο δολοφονίας του, οπότε είναι καλύτερα να καθίσει σπίτι του και να καίει 50ευρα, όπως έκανε σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram. 

Οι χιλιάδες θαυμαστές και θαυμάστριές του παρακολουθούν σοκαρισμένοι τις εξελίξεις και αναζητούν τρόπους για να συνεχίσουν να ακούν τα σπουδαία τραγούδια του αγαπημένου τραγουδιστή τους.  

Θυμίζεται ότι τις τελευταίες ημέρες ο καλλιτέχνης ήταν σε παροξυσμό με δημόσια ξεσπάσματα εναντίον Μητσοτάκη, Τραμπ, Πούτιν, Αντετοκούνμπο, αλλά και του νεκρού Παντελή Παντελίδη και άλλων.

Φαίνεται λοιπόν ότι έχει πραγματοποιήσει μία από τις απειλές του, πρώτα προς τη δισκογραφική του αλλά και προς όσους τον έχουν βάλει ως στόχο, όπως ο ίδιος λέει.

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close