Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Μπήκαμε στο στιλάτο Louis Ivi Mare

Ένα στιλάτο 4άστερο ξενοδοχείο άνοιξε στην παραθαλάσσια περιοχή της Πάφου και ακούει στο όνομα Louis Ivi Mare.

Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουλίου 2019

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα και σε κοντινή απόσταση από σημαντικά αξιοθέατα και τη νυχτερινή ζωή της Κάτω Πάφου. 

Πράγμα που σημαίνει ότι διαθέτει το ιδανικό σκηνικό για σένα που αγαπάς τις βόλτες δίπλα στο κύμα, ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο. Η γεωγραφική του θέση σίγουρα θα σε μαγέψει καθώς η θέα είναι αφάνταστα ωραία.

Η μεγαλύτερη πισίνα σε μήκος στην Πάφο
Το Louis Ivi Mare διαθέτει 148 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, εκ των οποίων κάποιες με εξωτερικό τζακούζι, 1 εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα και 1 εξωτερική πισίνα. Επίσης διαθέτει πισίνα για παιδιά, εσωτερικά και εξωτερικά μπαρ.  
Αξίζει να μάθεις ότι εξίσου προνομιακή θέση διαθέτουν και τα bars του ξενοδοχείου. Είτε διαλέξεις να είσαι στο pool bar είτε στο εσωτερικό μπαρ η θέα είναι το ίδιο γοητευτική και υπόσχεται στιγμές χαλάρωσης παρέα με δροσιστικά cocktails.   
Έξτρα πινελιά, ωστόσο, στη χαλάρωση έρχεται να δώσει το spa το οποίο παρέχει θεραπείες και υπηρεσίες περιποίησης σώματος, με αγνά βιολογικά προϊόντα της φύσης από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Θα νιώσεις τη χαλάρωση και τη φιλοξενία από το πρώτο κιόλας λεπτό. Το spa φιλοξενεί μία εσωτερική πισίνα, δωμάτια περιποίησης, γυμναστήριο, χαμάμ και σάουνα.

Το Louis Ivi Mare φιλοξενεί τρία εστιατόρια
Οι επιλογές στο φαγητό πολλές. Τα τρία εστιατόρια του Louis Ivi Mare υπόσχονται μία πανδαισία γεύσεων που σίγουρα θα εκπλήξουν και τους πιο απαιτητικούς. Η μέρα σου θα αρχίσει απολαμβάνοντας εξαιρετικό πρωινό στο εστιατόριο Palette, για καλοφτιαγμένα πιάτα ιαπωνικής κουζίνας θα πας στο δημοφιλές εστιατόριο Akakiko Easy Japanese Fusion, ενώ στο Meze by Elliniko θα πας αν είσαι λάτρης της μεσογειακής κουζίνας με γεύσεις από Ελλάδα.
Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι τη γοητεία της διαμονής και την άψογη φιλοξενία που θα βιώσεις κλείνοντας μία διαμονή στο Louis Ivi Mare, θα σου μείνουν αξέχαστα.
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close