News , Guide

Κλείνει (για 3 μήνες) μέρος της Λεωφόρου Καλλιπόλεως

Σημαντικές πληροφορίες για τους οδηγούς

Δημοσιεύτηκε στις 03 Σεπτεμβρίου 2019

To Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι από την Πέμπτη 5/9/2019 και για περίοδο δώδεκα εβδομάδων, στα πλαίσια ανάπλασης της Λεωφόρου Καλλιπόλεως, η συγκεκριμένη Λεωφόρος θα είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Εθνικής Φρουράς μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών δεν θα επιτρέπεται η είσοδος των οχημάτων από τη Λεωφόρο Λεμεσού προς τη Λεωφόρο Καλλιπόλεως.

Η τροχαία κίνηση από τη Λεωφόρου Καλλιπόλεως με κατεύθυνση τη Λεωφόρο Λεμεσού θα διοχετεύεται διά μέσου της οδού Εθνικής Φρουράς και της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου.

Η οδός Εθνικής Φρουράς θα είναι μονοδρομημένη από τη συμβολή της με την οδό Χαλκοκονδύλη με κατεύθυνση προς Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου. Σημειώνεται ότι η πρόσβαση προς το Γυμνάσιο Ακαδημίας και το Κέντρο Παραγωγικότητας θα γίνεται διά μέσου της Λεωφόρου Αγλαντζιάς.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close