Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Προσφορές για τον Σεπτέμβριο από ένα αγαπημένο ξενοδοχείο στο βουνό

Το ξενοδοχείο Paradisos Hills στη Λυσό υποδέχεται τη νέα σεζόν με προσφορές και 12 νέα δωμάτια με θέα το βουνό και τη θάλασσα

Δημοσιεύτηκε στις 02 Σεπτεμβρίου 2019

Οι χώροι του είναι διακοσμημένοι με παραδοσιακές πινελιές και οι κήποι του είναι φροντισμένοι και γεμάτοι λουλούδια. Στη μεγάλη του πισίνα θα αφεθείς και θα απολαύσεις μια μαγευτική θέα. Στο καταπληκτικό εστιατόριό του, φημισμένο για τη μεγάλη ποικιλία που προσφέρει από κυπριακή και διεθνή κουζίνα, θα γευτείς παραδοσιακές συνταγές, αλλά και έθνικ προτάσεις.

Πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις το απίθανο, πλουσιότατο μπουφέ του, που ετοιμάζει κάθε Κυριακή, με επιλογή από 20 και πλέον παραδοσιακά κυπριακά φαγητά και γλυκά.

Κτισμένο μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο, όπου το αεράκι της εξοχής σε αναζωογονεί, το Paradisos Hills είναι το ιδανικό περιβάλλον για yoga, διαλογισμό και άλλες τέτοιου είδους δραστηριότητες, που θα σου χαρίσουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία ευεξίας, αποφόρτισης και επανεκκίνησης. Άπλωσε το στρώμα σου στον καταπράσινο κήπο ή στη βεράντα ή επίλεξε έναν από τους διαμορφωμένους εξωτερικούς χώρους. Ακόμα, έλα με την ομάδα σου και οργανώστε εδώ το δικό σας πρόγραμμα.

ΔΙΑΜΟΝΗ
Διαθέτει 27 δωμάτια, όλα με θέα το βουνό και τη θάλασσα. Η μεγάλη βεράντα του, όμως, που είναι σημείο συνάντησης για τους ενοίκους του, διαθέτει την πιο προνομιακή θέαση της γύρω περιοχής, είναι μια όαση ηρεμίας -ειδικά το σούρουπο-, όπου οι μυρωδιές του βουνού σμίγουν με το αλμυρό αεράκι της θάλασας.

ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΟΥ!
Στο Paradisos Hills μπορείς να διοργανώσεις το πάρτι αρραβώνων, βάφτισης ή γάμου στην όμορφη αίθουσά του. Επιπλέον το ξενοδοχείο μπορεί να φροντίσει και για την εκδήλωση, το χριστουγεννιάτικο event ή το εταιρικό πάρτι σου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με μοναδικό σέρβις και πολλές παροχές! Είναι ένας χώρος, ο οποίος ‘ντύνεται’ ανάλογα με την περίσταση, ακόμα και για συνέδρια! Η κυρία Νίκη είναι περισσότερο από πρόθυμη να σε εξυπηρετήσει και να συνεργαστεί μαζί σου για να γίνουν όλα όπως επιθυμείς. Και σε λογικές τιμές!

Η προσφορά
Από 1η Σεπτεμβρίου μέχρι 1η Νοεμβρίου 2019, προσφέρεται το δωμάτιο για 2 άτομα με πρόγευμα στην τιμή των €80.

Πληροφορίες: 26322287

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close