Θέατρο , News

21 θεατρικές παραστάσεις για τον Σεπτέμβριο

Έργα ρεπερτορίου, κωμωδίες, κλασικά και σύγχρονα θεατρικά και θέατρο παιδιά θα δούμε τον Σεπτέμβριο στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 02 Σεπτεμβρίου 2019

Η νέα θεατρική σεζόν ξεκινάει δυναμικά με το Διεθνές Φεστιβάλ Κύπρια από τη μία και το Φεστιβάλ του Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Κύπρου στο Αρχοντικό της οδού Αξιοθέας να μας προσφέρουν ενδιαφέρουσες θεατρικές επιλογές. Παράλληλα, θα παρακολουθήσουμε θέατρο από την Ελλάδα, παιδικές παραστάσεις αλλά και θεατρικές παραστάσεις από τις εγχώριες σκηνές του νησιού.
 
Ο Σεπτέμβριος είναι εδώ λοιπόν με πολλές και ενδιαφέρουσες θεατρικές παραστάσεις για όλα τα γούστα. 

Η Νεράιδα και το Παλληκάρι
Η αισθηματική κωμωδία της Finos Films ανεβαίνει για πρώτη φορά στο θέατρο σε διασκευή και σκηνοθεσία του Γιώργου Βάλαρη. Μετά από μία επιτυχημένη σεζόν στην Ελλάδα έρχεται και στην Κύπρο.
Τετ 4 Σεπ | Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας, 21.00. Εισιτήρια: www.tickethour.com.cy.



Ερωτόκριτος Βιτσέντζου Κορνάρου
O ‘Eρωτόκριτος’ παρουσίαστηκε για πρώτη φορά το 2005 και έκτοτε καθιερώθηκε ως μια τις πιο σημαντικές παραστάσεις του Θ.Ε.ΠΑ.Κ., γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία στην Κύπρο, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Πεμ 5 Σεπ | Αρχοντικό Οδού Αξιοθέας, Λευκωσία, 20.30. Πληρ. 22894531, 22894532.



Χίλιες Γέννες 
Η χοροθεατρική ομάδα Μήτρα παρουσιάζει την παράσταση ‘Χίλιες Γέννες’ της Μαρίνας Πογιατζή. Το έργο ερευνά το δίπολο γέννηση-θάνατος, μέσα από την τέχνη του σύγχρονου χορού και με τη συνοδεία όπερας, σε μια προσπάθεια να κατανοήσει και να ερμηνεύσει τις αρχέγονες συγκινήσεις που εμπεριέχονται στο δίπολο αυτό. Το έργο αυτό αποτελεί αναπαράσταση μιας ιδεατής πραγματικότητας, στην οποία o καθένας γεννιέται και αναγεννιέται κάθε φορά στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού του, συμβάλλοντας έτσι σε μια κοινωνία αποδοχής και κατανόησης του ‘άλλου’. Χορεύουν/συνδημιουργούν: Νικόλας Γεωργίου, Αλίκη Ευγενίου, Κυριάκος ‘Blaze’ Ιεροδιακόνου, Γιάννης Οικονομίδης, Μαρίνα Πογιατζή.
Παρ 6 & Σ 7 Σεπ | Θέατρο Παλλάς, Λευκωσία, 20.30. Πληρ. 99027399.



Θρεττανελό
Οκτώ μουσικοί και ηθοποιοί επί σκηνής σε μία παράσταση με πολύ κέφι, τραγούδια, κούκλες και χαρακτήρες από όλα τα παραμύθια του Δημήτρη Μπασλάμ σε ένα ξεφάντωμα για όλη την οικογένεια. Ο μουσικός, συνθέτης και συγγραφέας Δημήτρης Μπασλάμ παρουσιάζει μια αλλιώτικη παράσταση, με μουσικές και τραγούδια από όλη τη δισκογραφική δουλειά του μέχρι σήμερα. 
Σ 7 Σεπ | Δημόσιος Κήπος Πάφου. / Κ 8 Σεπ | Εξέδρα Φοινικούδων, Λάρνακα. / Σ 14 Σεπ | Πλατεία Φανερωμένης, Λευκωσία. / Κ 15 Σεπ | Θέατρο Προκυμαίας, Λεμεσός, 19.30. Εισιτήρια: www.tickethour.com.cy & ACS Couriers.

Ο Σπανός τζιαι οι Σαράντα Δράτζιοι
Το Χοροθέατρο Ομάδα Πέντε παρουσιάζει το παιδικό παραμύθι ‘Ο Σπανός τζιαι οι Σαράντα Δράτζιοι’ σε διασκευή, χορογραφία  και σκηνοθεσία Χλόης Μελίδου. Παίζουν: Βικτώρια Αριστείδου, Θανάσης Ιωάννου, Παντελίτσα Μαυρογιάννη,  Αλεξία Περδικάκη, Φωτεινή Περδικάκη, Κατερίνα Τυλληρίδου.
Σ 7, 14, και 21 Σεπ (17.00) & Κ 8, 15 και 22  Σεπ (11.00), Τεχνοχώρος ΕΘΑΛ, Λεμεσός / Σάββατο 28 Σεπ (17.00) & Κ 29 Σεπ (11.00), Πολιτιστικό Κέντρο Εγκώμιο, Λευκωσία. 

Σπασμένο Γυαλί
Στη Νέα Υόρκη του 1938, τη νύχτα των κρυστάλλων που οι Ναζί έσπασαν όλα τα μαγαζιά των Εβραίων, η Σύλβια Γκέλμπεργκ ξαφνικά παραλύει. Χωρίς κανένα παθολογικό αίτιο, μένει ακίνητη από τη μέση και κάτω. Μπορεί ένα γεγονός να επηρεάσει τόσο την υγεία κάποιου ή μήπως η αιτία βρίσκεται στον γάμο της με τον Φίλιπ; Ο γιατρός της, Δρ Χάιμαν θα σκάψει όσο πιο βαθιά μπορεί στα μυστικά της οικογένειας προκειμένου να τη βοηθήσει. Αυτό όμως που θα βρει, μπορεί να μας βοηθήσει όλους. Το συγκλονιστικό έργο του Άρθουρ Μίλλερ, σε μια πολύ ενδιαφέρουσα παράσταση στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Κύπρια, σε σκηνοθεσία Άσπας Καλλιάνη. Παίζουν: Γιάννης Βούρος, Παναγιώτα Βλαντή, Χάρης Σώζος, Βάσω Γουλιελμάκη και Ελίνα Μάλαμα. 
Δ 9 Σεπ | Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο, Λεμεσός. / Τρ 10, Τετ 11 & Πεμ 12 Σεπ| Νέο Κτήριο ΘΟΚ, Λευκωσία, 20.30. Εισιτήρια: www.tickethour.com.cy & ACS Couriers.



Οι Λύκοι 
H θεατρική ομάδα Φανταστικό Θέατρο παρουσιάζει το έργο ‘Οι Λύκοι’ της Σάρα Ντελάπ στο Θέατρο Δέντρο. Ένα εξαιρετικά πρωτότυπο έργο για μια μαθητική, γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα, μια σύγχρονη ιστορία ενηλικίωσης που είναι ταυτόχρονα οικουμενική και ιδιαίτερη. Οι παίκτριες βιώνουν τις χαρές και τις τραγωδίες της νεότητας, καθώς προπονούνται για τους αγώνες της σεζόν, όπου διακυβεύονται πολλά. Το οικείο θέαμα μιας ποδοσφαιρικής προπόνησης είναι το όχημα που χρησιμοποιεί η συγγραφέας για να αναπτύξει μια ευρεία θεματολογία, από την ενηλικίωση μέχρι τη θνητότητα, την αποξένωση μέχρι τη συλλογικότητα, καθώς και κοινωνικά-πολιτικά ζητήματα που αφορούν όλους, μιας και το έργο γράφτηκε πολύ πρόσφατα, το 2016. Σκηνοθεσία/Μετάφραση: Μαγδαλένα Ζήρα. Παίζουν: Βάρσια Αδάμου, Αλεξία Αλέξη, Νέδη Αντωνιάδη, Στυλιάνα Ιωάννου, Νάγια Τ. Καρακώστα, Μάρθα Κωνσταντίνου, Ήβη Νικολαΐδου, Θέκλα Φλουρή, Μαρίλια Χαριδήμου, Χρυστάλλα Χατζηαδάμου.
Πεμ 12, Παρ 13, Δ 16-Παρ 20 Σεπ | Θέατρο Δέντρο, Λευκωσία, 20.30. Πληρ. 99602428, 97626798.

Ματωμένος γάμος 
Το Θέατρο Ένα ανοίγει τη νέα θεατρική σεζόν με το αριστουργηματικό έργο του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα ‘Ματωμένος Γάμος’ σε σκηνοθεσία Αντρέα Χριστοδουλίδη. Το έργο ξενικά με τον αρραβώνα του νέου και της νέας. Ένα σύννεφο όμως απειλεί την χαρά του γάμου που θα επακολουθήσει. Η νύφη είναι ακόμη ερωτευμένη με τον Leonardo, την οικογένεια του οποίου χωρίζει αίμα με την οικογένεια του γαμπρού. Οι Felix έχουν σκοτώσει τον πατέρα και τον αδελφό του. Την απειλή του αίματος που πλανιέται γύρω από τη γαμήλια ατμόσφαιρα την συλλαμβάνει η μάνα του γαμπρού. Το πρωί του γάμου ο Leonardo επισκέπτεται την νύφη. Εκείνη αρνείται τις προτάσεις του. Μόλις όμως τελειώνει η γαμήλια τελετή υποκύπτει στο πάθος της. Φεύγει μαζί με τον Leonardo. O γαμπρός παίρνει το δρόμο του δάσους, όπου κρύβεται το ζευγάρι των μοιχών. Εκεί οι δύο άντρες θα αναμετρηθούν και θα σκοτωθούν. Το δράμα κλείνει με το θρήνο των γυναικών, μάνας, πεθεράς, νύφης και του χορού των μοιρολογήτρων.
Πρεμιέρα Παρ 20 Σεπ, Θέατρο Ένα Λευκωσία, 20.30. Πληρ. 22348203.


Η κωμωδία των παρεξηγήσεων
Δύο ζευγάρια πανομοιότυπων διδύμων που είχαν χωριστεί στη γέννα, βρίσκονται ξαφνικά στην ίδια πόλη χωρίς να το γνωρίζουν. Μέσα σε αυτήν την αλλόκοτη συνθήκη εκτυλίσσεται μια ιλιγγιώδης φάρσα, στην οποία κυριαρχούν η πλάνη και οι αλλεπάλληλες παρεξηγήσεις, καθώς τα πρόσωπα διασταυρώνονται. Το όριο μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας σταδιακά θολώνει σε αυτό το νεανικό, αριστοτεχνικά γραμμένο έργο του Σαίξπηρ, όπου κάθε βεβαιότητα καταρρέει και κανένας δεν είναι αυτός που νομίζει ότι είναι. Μια ευφάνταστη, πρωτότυπη και διασκεδαστική θεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου. Παίζουν: Νίκος Κουρής, Ορφέας Αυγουστίδης, Δήμητρα Βλαγκοπούλου, Αμαλία Νίνου, Ερρίκος Μηλιάρης, Νίκος Πυροκάκος, κ.ά.
Δ 23 & Τρ 24 Σεπ | Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας. / Τετ 25 Σεπ | Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο, Λεμεσός, 20.30. Εισιτήρια: www.tickethour.com.cy & ACS Couriers.



Ημερολόγιο μη συμβάντων
Η ομάδα "Σόλο για τρεις" παρουσιάζει το έργο του Κώστα Μαννούρη "Ημερολόγιο μη συμβάντων" με τη μορφή του θεατρικού αναλογίου. Η Καλομοίρα Μισαήλ Πριμικίριου εγκαινιάζει το ιδιότυπο ημερολόγιό της, ένα «ημερολόγιο μη συμβάντων». Στο ανώι της Οδού Πνυκός φτάνει απρόσκλητα, μετά από απουσία τριάντα ετών, ένα άγνωστο πρόσωπο. Η υποτιθέμενη φίλη και συμμαθήτριά της, Ευανθία Αναγνώστου. Εντός ολίγου αφικνείται κι ο δεκαοκτάχρονος Μηνάς Αρκτούρος για τη μελέτη, δήθεν, της πατριδογνωσίας. Προς τι όλα αυτά και γιατί τώρα; Για χάρη των ανθρώπων ή των λέξεων; Είναι απόγευμα, τον τρίτο μήνα του έτους. Ένα δωμάτιο, μια μεγαλοκοπέλα κι ένας ασπασμός. Στον τοίχο, στο δέρμα, στον αέρα.
Σ 14 & Κ 15 Σεπ, Θέατρο Χώρα, Λευκωσία, 20.30. Πληρ. 99711261. 

Παγκόσμιον Άσμα του Χριστόδουλου Γαλατόπουλου
Η δραματοποίηση του κορυφαίου έργου ‘Παγκόσμιον Άσμα-Προμηθέας ∆εσμώτης’ του ποιητή, λόγιου και αγωνιστή κατά της αποικιοκρατίας, Χριστόδουλου Γαλατόπουλου (1902-1953), ο οποίος υπήρξε και επί μία δεκαετία (1943-1953) ∆ήμαρχος της Πάφου. 
Πεμ 19 & Παρ 20 Σεπ | Αρχοντικό Οδού Αξιοθέας, Λευκωσία, 20.30. Πληρ. 22894531, 22894532.



Λωξάντρα
Η μεγάλη επιτυχία της Αθήνας, τώρα περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο, ένας πολυπληθής θίασος ηθοποιών και μουσικών, με επικεφαλής την Ελένη Κοκκίδου (Λωξάντρα), τον Γιώργο Αρμένη (Δημητρός), τον Μιχάλη Μητρούση, την Ευαγγελία Μουμούρη και την Σοφία Παπάζογλου (τραγουδίστρια Ευθαλία) ζωντανεύουν την ιστορία, τα ήθη και τα έθιμα, τα τραγούδια, τις γεύσεις και τις μυρωδιές μιας ξεχασμένης Ελλάδας. Η «Λωξάντρα», βασισμένη στο συναρπαστικό μυθιστόρημα της Μαρίας Ιορδανίδου, σε θεατρική απόδοση του Άκη Δήμου και σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη είναι μια γοητευτική παράσταση-ταξίδι στο χρόνο, μέσα από τα μάτια και τις συνταγές μιας χαρισματικής γυναίκας. Παίζουν: Ελένη Κοκκίδου, Γιώργος Αρμένης, Μιχάλης Μητρούσης, Ευαγγελία Μουμούρη, Χρύσα Παπά. 
Τετ 18 Σεπ, Παττίχειο Δημ. Αμφιθέατρο Λάρνακας / Πέμ 19 Σεπτ, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός / Παρ 20, Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών, Λευκωσία, 20.30.



Master Class 
Η θεατρική επιτυχία της χρονιάς ‘Master Class’ μετά από 150 sold out παραστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έρχεται στην Κύπρο. Το θεατρικό έργο του Αμερικανού συγγραφέα Terrence McNally είναι βασισμένο στο περίφημο σεμινάριο, το οποίο δίδαξε η Μαρία Κάλλας στη Μουσική Σχολή Τζούλιαρντ της Νέας Υόρκης, στις αρχές της δεκαετίας του ’70. Τον ρόλο της Μαρίας Κάλλας ερμηνεύει η Μαρία Ναυπλιώτου, σε σκηνοθεσία του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, ενώ το κείμενο μεταφράστηκε από τον Στρατή Πασχάλη. 
Παρ 27 & Σ 28 Σεπ | Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο, Λεμεσός. / Κ 29 & Δ 30 Σεπ | Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 20.30. Εισιτήρια: www.soldoutticketbox.com.

Λορεντζάτσιο
Παγκύπρια πρεμιέρα του αριστουργήματος του Αλφρέντ ντε Μυσσέ, σε μετάφραση, διασκευή και σκηνοθεσία Γιάννη Ιορδανίδη. Η δράση εξελίσσεται στη Φλωρεντία και τη Βενετία του 1537. Ο Φλωρεντινός πρίγκηπας, Λορέντζο των Μεδίκων, ένας νέος με μεγάλη μόρφωση, ονειρεύεται την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη Φλωρεντία που έχει καταλυθεί από τον ξάδελφό του Αλέξανδρο των Μεδίκων. Ο μύθος του έργου βασίζεται σε ιστορικά γεγονότα, όπως αυτά περιγράφονται στο χρονικό της Αναγέννησης. Παίζουν: Χάρης Κκολός, Νεκτάριος Θεοδώρου, Λουκάς Ζήκος, Φώτης Φωτίου, Μανώλης Μιχαηλίδης, Κώστας Δημητρίου, Γιώργος Αναγιωτός, Χρύσανθος Χρυσάνθου και Κωνσταντίνος Δημητρίου. 
Τετ 18 & Πεμ 19 Σεπ | Αμφιθέατρο Μακαρίου Γ’ (Σχολή Τυφλών), Λευκωσία. / Κ 22 Σεπ | Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός. / Τρ 24 Σεπ | Δημοτικό Αμφιθέατρο Δερύνειας, ελ. επ. Αμμοχώστου, 20.30. Εισιτήρια: www.tickethour.com.cy & ACS Couriers.

Αν Αργήσω, Κοιμήσου
Η θεατρική ομάδα Point To Contemporary Theater παρουσιάζει, για πρώτη φορά στην Κύπρο, το έργο ‘Αν αργήσω, κοιμήσου’ του Άκη Δήμου. Οι πολύπλοκοι χαρακτήρες του έργου, τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους και συνάμα έχοντας τόσα πολλά κοινά σημεία, παρουσιάζονται επί σκηνής από επτά ηθοποιούς, που ξεδιπλώνουν προβληματισμούς, απωθημένα, απογοητεύσεις και εσώψυχα για τον έρωτα και τις διαπροσωπικές σχέσεις. Παίζουν: Νικόλας Δημητρίου, Παναγιώτης Ζαμπακίδης, Άντρεα Κάσινου, Κώστας Κωνσταντίνου, Ισαβέλλα Μελετίου, Εύα Μιλτιάδου, Ευαγγελία Ονουφρίου, Μαρί Τζαγικιάν-Ιωάννου. Σκηνοθεσία: Ευαγγελία Ονουφρίου. 
Σ 21, Κ 22, Σ 28 & Κ 29 Σεπ | Θέατρο WhereHaus 612, Παλλουριώτισσα, Λευκωσία, 21.00. Πληρ. 99122552, 99588103.

Το Άσμα του Γιοφυριού
Πρόκειται για μια δραματική διασκευή του ΘΕ.ΠΑ.Κ βασισμένη στις πιο εκφραστικές παραλλαγές του γνωστού ελληνικού δημοτικού τραγουδιού ‘Το Γιοφύρι της Άρτας’ από την Κύπρο, τον Πόντο, την Κρήτη και την Ηπειρωτική Ελλάδα. 
Τρ 24 & Πεμ 26 Σεπ | Αρχοντικό Οδού Αξιοθέας, Λευκωσία, 20.30. Πληρ. 22894531, 22894532.



Niyar-Ένα παραμύθι από χαρτί
Μια παράσταση που συμμετέχει στο Διεθνές Φεστιβάλ Κύπρια, από χάρτινα αντικείμενα και κούκλες, χωρίς λόγια. Ένα υπέροχο ταξίδι που διεγείρει τη φαντασία, με τη Maayan Iungman. Εισιτήρια: www.tickethour.com.cy & ACS Couriers. 
Παρ 27 & Σ 28 Σεπ | Νέο Κτήριο ΘΟΚ, Λευκωσία, 18.30. 



Το βέλος που δεν πληγώνει
Μια παιδική θεατρική παράσταση από το Θέατρο Τσέπης με πολλαπλά και όμορφα μηνύματα, σε σκηνοθεσία Μάριου Θεοχάρους. Τρεις άνθρωποι γνωρίζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες κι ενώνουν την εξυπνάδα, τη δύναμη και το θάρρος τους για να μπορέσουν να σώσουν τους συμπολίτες τους. Γίνονται φίλοι και κυριαρχούν στο βασίλειό τους. Η εξουσία που παίρνουν στα χέρια τους, θολώνει την κρίση τους και τους διχάζει. Τότε, θα εμφανιστούν στον δρόμο τους ένας δράκος κι ένας νεαρός ιππότης που θα γίνουν η αιτία να θέσουν σε εφαρμογή την παλιά τους τέχνη, τη μάχη με βέλη που δεν πληγώνουν. Παίζουν: Μαριλένη Σταύρου, Ξένια Προδρόμου, Αθηνά Σάββα και Κωνσταντίνος Τσιόλης.
Παρ 20 (18.30) & Σ 21 Σεπ (16.30 & 18.30) | Νέο Κτήριο ΘΟΚ, Λευκωσία. / Κ 22 Σεπ (18.30) | Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου. / Παρ 27 Σεπ (18.30) | Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας. Εισιτήρια: www.tickethour.com.cy & ACS Couriers.



Ο Πρίγκιπας Βάτραχος
Ο ‘Πρίγκιπας Βάτραχος’ είναι η νέα παραγωγή από την παιδική σκηνή του Θεάτρου Βεστιάριο. Το έργο είναι βασισμένο στο γνωστό κλασικό παραμύθι των αδελφών Γκριμ και προσκαλεί σε ένα μαγικό ταξίδι σε μια εποχή, όπου ζουν οι πρίγκιπες και οι πριγκίπισσες. Σε μια εποχή, όπου μιλούν ακόμα και οι βάτραχοι. Μια κορώνα πριγκιπική, ένα μαγικό αθώο φιλί και ένα χρυσό τόπι, στρώνουν ροδοπέταλα στον δρόμο κάθε παραμυθένιου ήρωα καθορίζοντας τη μοίρα και το πεπρωμένο του. Παίζουν: Γιάννης Σπανός, Μύρια Χώπλαρου, Ξάνθια Αργυρού, Νεκτάριος Λοϊζίδης και Αφροδίτη Σπανού Λοΐζου. 
Σ 21 Σεπ (15.00 & 17.30), Κ 22 Σεπ (11.00 & 15.00) & Σ 28 Σεπ (15.00 & 17.30) | Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, Λευκωσία / Κ 29 Σεπ (11.00 & 15.00) | Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου. Πληρ. 96403029, 96020301.



Πινόκιο
Το Θέατρο Αντίλογος ανεβάζει για τη νέα θεατρική σεζόν το διάσημο παραμύθι του Κάρλο Κολόντι, ‘Πινόκιο’, σε σκηνοθεσία Κώστα Σιλβέστρου. Ο Πινόκιο είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας που πρωτοεμφανίστηκε το 1883 ως κεντρικός ήρωας στο ιταλικό παραμύθι ‘Οι περιπέτειες του Πινόκιο’ του Καρλο Κολόντι, και έκτοτε έχει εμφανιστεί σε πολλές προσαρμογές της ιστορίας, σε όλο τον κόσμο. Σκαλισμένος από τον ξυλογλύπτη Τζεπέτο σε ένα μικρό ιταλικό χωριό, ο Πινόκιο δημιουργήθηκε ως ξύλινη μαριονέτα που ονειρεύτηκε να γίνει πραγματικό αγόρι. 
Πρεμιέρα Κ 15 Σεπ & κάθε Κ | Flea Theatre, Λευκωσία, 11.00. Πληρ. 99251331.

Pinkfong Baby Shark Live Musical
Η επίσημη θεατρική παράσταση του Pingfong με τον Baby Shark, το “Pinkfong Baby Shark Live Musical” είναι μία καταιγιστική θεατρική περιπέτεια, που περιέχει το πασίγνωστο αυθεντικό αγαπημένο  τραγούδι “Pinkfong’s Baby Shark” με τις πρωτοφανείς σε παγκόσμια κλίμακα 2,8+ δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube και τα πιο γνωστά Αγγλικά παιδικά τραγούδια του Pinkfong. Μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να χορέψουν και να τραγουδήσουν τα αυθεντικά Αγγλικά τραγούδια, μαζί με τους αγαπημένους τους ήρωες. Η παράσταση είναι ένα  μουσικοκινητικό υπερθέαμα με  φαντασμαγορικά κοστούμια, πολύχρωμα σκηνικά και υπερσύγχρονο video wall (γιγαντοοθόνη). Ένα show  που αποτελεί μια διασκεδαστική εκπαιδευτική διαδικασία μάθησης για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας.
Παρ 20 Σεπ (17:00), Σ 21 Σεπ (11.00 & 16.00), Παρ 27 Σεπ (17.00), Σ 28 Σεπ (11.00 & 16.00) Δημοτικό Θέατρο Λατσιών, Λευκωσία / Κ 22 Σεπ (11.00 & 16:00) Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, Κ 29 Σεπ (11:00 & 16:00) / Τρ 01 Οκτ (11.00 & 16.00), Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου. Εισιτήρια: soldoutticketbox.com. 
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close