Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Βρήκαμε έναν υπέροχο χώρο για τη δεξίωση του γάμου σου!

Ένα ρομαντικό κτήμα, σε ένα καταπράσινο σκηνικό!

Δημοσιεύτηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2019

Διανύουμε περίοδο… ιδανική για γάμους! Και αν και εσύ έχεις δεχθείς την πολυπόθητη πρόταση και ετοιμάζεσαι να παντρευτείς, τότε σίγουρα η αναζήτηση του ιδανικού χώρου για την τέλεια γαμήλια δεξίωση, αποτελεί προτεραιότητά σου.

Αν λοιπόν, είστε από αυτά τα ζευγάρια που έχουν ονειρευτεί το γάμο τους και αναζητούν κάτι διαφορετικό, κάτι πιο ρομαντικό ή πιο φαντασμαγορικό σε έναν προορισμό που να μοιάζει εξωτικός… τότε έχεις αρκετές επιλογές.

Πρέπει να ξέρεις, όμως, ότι εμείς ψάξαμε για σας, και βρήκαμε τον ιδανικό χώρο για να δώσετε την ωραιότερη παράσταση της ζωής σας και να ζήσετε μαζί με τους καλεσμένους σας αξέχαστες στιγμές απόλαυσης και διασκέδασης.

Σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι
Λίγα μόλις λεπτά μακριά πολύβουη πρωτεύουσα, στους πρόποδες των βουνών του Μαχαιρά, κοντά στο όμορφο χωριό Λυθροδόντας, αξίζει μια επίσκεψη στο Lexeko Estate, έναν πανέμορφο χώρο εξωτικής ατμόσφαιρας και πολυτέλειας, που προσφέρει επιλογές για όλα τα γούστα.

Ο χώρος του κτήματος από μόνος του αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο. Τα πανέμορφα δέντρα και οι κήποι, οι λίμνες, η γέφυρα σε συνδυασμό το ιδιαίτερο παρεκκλήσι και την κλειστή αίθουσα -με τα σε άριστη διάταξη τραπέζια και τα χιλιάδες αναμμένα κεριά, να δημιουργούν το πιο ρομαντικό σκηνικό- όπως και ο καλαίσθητος ξενώνας δημιουργούν μια ατμόσφαιρα μοναδική.

Ονειρεμένες δεξιώσεις με αισθητική 
Εδώ μπορείτε να ζήσετε τη μαγεία της φύσης, τη γραφική ομορφιά και τις προσεγμένες και κομψά σχεδιασμένες διαφορετικές αίθουσες ιδανικές για κάθε περίσταση. Άλλωστε και οι άνθρωποι του Food2Impress θα φροντίσουν να σου παρέχει άψογες υπηρεσίες catering και εξοπλισμό! 

Δείτε το νέο εξαιρετικό χώρο αίθουσας χορού της Lexeko Estate... οι εικόνες θα σας βοηθήσουν να ονειρευτείτε το δικό σας γάμο…

Lexeko Estate, Σπύρου Κυπριανού 100, Λυθροδόντας
Πληρ.: 94 268826 & 99 318580.
Email: lexekoestate@gmail.com

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close