3-4 September 2019
Μουσική , Συναυλίες & Events

"Τραγούδια του Μεσοπολέμου" με τις Εύη Καπάταη και Ευαγγελία Μουμούρη

Μία συναυλία με τραγούδια των Αττίκ, Σοuγιούλ, Γιαννίδη, Γούναρη, Δανάης Στρατηγοπούλου κ.ά.

Δημοσιεύτηκε στις 26 Αυγούστου 2019

Η  Εύη  Καπάταη  και η  Ευαγγελία   Μουμούρη  με τη συνοδεία πιάνου, τραγουδούν  και  ερμηνεύουν  με   ιδιαίτερη  ευαισθησία  τραγούδια  και  μελωδίες που δεν άγγιξε ο χρόνος.
 
Οι δύο ξεχωριστές ερμηνεύτριες με τη μουσική σφραγίδα  μεγάλων δημιουργών   όπως οι,  Αττίκ, Σουγιούλ, Γιαννίδης, Γούναρης, Δανάη Στρατηγοπούλου κ.ά., μας ταξιδεύουν σε υπέροχες νοσταλγικές  διαδρομές,  γεμάτες με ωραίες εικόνες!

Η Εύη Καπάταη γεννήθηκε στη Λευκωσία. Φοίτησε στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και παρακολούθησε μαθήματα θεωρίας-σολφέζ στο Εθνικό Ωδείο Κύπρου και φωνητικής μουσικής στην Κυπριακή Μουσική Ακαδημία. Συνεργάστηκε με σημαντικούς συνθέτες όπως οι, Κατσαρός, Πλέσσας, Σπανός, Τόκας, Χατζής, ενώ πρόσφατα ηχογράφησε ένα μουσικό κομμάτι με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Παρουσιάστηκε  πολλές  φορές  στο Ηρώδειο και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Το 1992 έλαβε μέρος στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης, με το «Δωσ’ μου την καρδιά μου πίσω», το οποίο απέσπασε τέσσερα (4) συνολικά βραβεία. 

Έχει ενισχύσει αφιλοκερδώς Φιλανθρωπικές Εκδηλώσεις στην Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό. Το 2012, ο Πρόεδρος της Κύπρου, την ονόμασε Πρέσβειρα Τουρισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας, για τη συμβολή της στην προώθηση των σχέσεων κατανόησης και φιλίας.

Η Ευαγγελία Μουμούρη γεννήθηκε στην  Αθήνα. Σπούδασε  επικοινωνία   και  MME  στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Kοινωνιολογία στο Oικονομικό Πανεπιστήμιο της   Coimbra  στην   Πορτογαλία. Είναι Αριστούχος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού  Θεάτρου. Παράλληλα με την υποκριτική, παρακολούθησε μαθήματα τραγουδιού με τους, Λουτσία  Φρατσέα, Αντώνη Αρμάνι και Βασίλη Αξιώτη. Διδάσκει υποκριτική  στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Αρμένη. Έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο  σε παραστάσεις των, Λόρκα, Αριστοφάνη, Μπρεχτ και έχει παίξει σε μιούζικαλ όπως το «Φοιτηταί», «Μαρινέλλα το μιούζικαλ», «Αναζητώντας τον Αττίκ», «Οικογένεια Άνταμς», «Priscilla και Η βασίλισσα της Ερήμου», μεταξύ άλλων.

Στην   τηλεόραση   έχει   εμφανιστεί  σε πολλές σειρές, μεταξύ των οποίων οι, «Άνω  Κάτω», «Το  καφέ  της  Χαράς», «Τα μαχαιρώματα», «Ευτυχισμένοι  μαζί», «Κλινική  περίπτωση», «Εθνική Ελλάδος», «Γυναίκα χωρίς όνομα». 

ΛΕΜΕΣΟΣ
03.09.2019 @ 20.30
ΘΕΑΤΡΟ ΡΙΑΛΤΟ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ
04.09.2019 @ 20.30
ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ
 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close