Eating News , Εστιατόρια

Αυτός ο σεφ, θα μαγειρέψει στο σπίτι σου...

Βρήκαμε ένα σεφ που θα έρθει στο σπίτι σου και θα μαγειρέψει για σένα

Δημοσιεύτηκε στις 26 Αυγούστου 2019

Πώς θα σου ακουγόταν η ιδέα να... νοικιάσεις ένα μάγειρα, ο οποίος θα έρθει στο σπίτι σου, θα σου μαγειρέψει και ταυτόχρονα θα σου μάθει και κάποια μυστικά του γύρω από την τέχνη της μαγειρικής....

Καλό δεν ακούγεται; 

Αυτή την υπηρεσία προσφέρει στην Κύπρο ο Chef Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος επισκέπτεται τους πελάτες του στο σπίτι τους, μαγειρεύει στην κουζίνα τους και παράλληλα εξηγεί ορισμένα πράγματα ή απαντά σε ερωτήσεις. "Οι προσδοκίες μου σαν μάγειρας είναι να βλέπω τον κόσμο που τρώει να ευχαριστιέται κάθε μπουκιά και να νοσταλγεί την επόμενη φορά που θα ξαναφάει από τα χέρια μου".

Εκλεκτά πιάτα στο σπίτι σου
Ο Chef Ανδρέας Γεωργίου ξεκίνησε το μαγικό του ταξίδι στο χώρο της μαγειρικής στην Ελλάδα, εμπνευσμένος από τα λαχταριστά πιάτα της αγαπημένης του γιαγιάς. Στο χώρο της εστίασης σε Ελλάδα και εξωτερικό απέκτησε πείρα σε διεθνείς κουζίνες, παρέχοντας στον κόσμο μοναδικά πιάτα με τις δικές του πινελιές. Επειδή όμως το φαγητό μαγειρεύεται με συναίσθημα και αγάπη, ο Chef Ανδρέας αποφάσισε να μεταφερθεί στον χώρο του ιδιωτικού τομέα όπου θα μπορεί να προσφέρει εκλεκτά πιάτα, σε ξεχωριστά άτομα, στις ιδιαίτερες τους στιγμές. Εξ ου λοιπόν και αποφάσισε να... μαγειρεύει μπροστά στα μάτια μας! 

Στην κουζίνα σου!
Και μπορεί ο σεφ να χρησιμοποιήσει τη δική σας κουζίνα, αλλά αν χρειαστεί θα φέρει τα δικά του μαγειρικά σκεύη. Αφού έρθεις σε επικοινωνία μαζί του (και εννοείται συμφωνία)... θα ψωνίσει (πάντα μετά από συνεννόηση μαζί σας), θα προετοιμάσει, θα μαγειρέψει, θα σερβίερει και θα \καθαρίσει την κουζίνα στην οποία εργάστηκε.

Και φυσικά μπορεί να αναλάβει κάθε ειδική περίσαταση: από πάρτι γενεθλίων και πάρτι αρραβώνων μέχρι bachelor party, επετείους και επαγγελματικό δείπνο.... στο σπίτι σου, στο εξοχικό σου ή ακόμα και στο σκάφος σου! 

"Η μεγάλη χαρά και απόλαυση ειναι όταν μαγειρεύεις Live και παίρνει φωτιά η καρδιά και λάμψη τα πρόσωπα των ανθρώπων".

Μάθε περισσότερα ή επικοινώνησε μαζί με τον chef στο 99 788070 ή στο hello@privatechef.com.cy. Μπορείς επίσης να τον βρεις στο Facebook

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close