Cine News , Κινηματογράφος

5 σειρές και 6 ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις τον Σεπτέμβριο στο Netflix

Αυτές είναι οι νέες πολυαναμενόμενες σειρές και ταινίες του Netflix για τον Σεπτέμβριο

Δημοσιεύτηκε στις 23 Αυγούστου 2019

Ελίτ, σεζόν 2
Το ισπανικό teen drama που κέρδισε το κοινό επιστρέφει. Η πρώτη σεζόν προσπαθεί να εξιχνιάσει το θύτη μιας δολοφονίας σε ένα ιδιωτικό σχολείο όπου φοιτούν «οι αρχηγοί του αύριο». Ξεχώρισε για το δράμα, τις ίντριγκες και τα cliffhanger που σε ωθούν να την κάνεις binge watch σε μια μέρα. Η δεύτερη σεζόν έρχεται την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου γεμάτη ανατροπές, εκβιασμούς, ίντριγκα και καλά κρυμμένα μυστικά που αποκαλύπτονται.

I-Land
Στη νέα σειρά επιστημονικής φαντασίας του Netflix δέκα άγνωστοι ξυπνούν σε ένα τροπικό νησί, χωρίς καμία ανάμνηση για το ποιοί είναι και το πως βρέθηκαν εκεί. Η σειρά κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 12 του μήνα, με αρκετά στοιχεία της υπόθεσης να θυμίζουν το Lost η σειρά παίρνει μια τρομακτική τροπή όταν οι ήρωες συνειδητοποιούν ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Έρχονται αντιμέτωποι με πρακτικές και ψυχολογικές δυσκολίες, πρέπει να παλέψουν για να βγει η καλή εκδοχή του εαυτού τους ή αλλώς να πεθάνουν όντας η χειρότερη εκδοχή.

.Απογοήτευση, μέρος 2
 Η πριγκίπισσα Μπιν αγαπήθηκε από το κοινό ήδη από την πρώτη σεζόν. Τα καθήκοντα της την καλούν αλλά εκείνη προτιμάει να πίνει και να διασκεδάζει με τους φίλους της. Η επαναστατική της συμπεριφορά εξοργίζει το βασιλιά που περιμένει η κόρη του να συμμορφωθεί και να παντρευτεί τον πρίγκιπα που της προξενεύει.Ο Ματ Γκρέινινγκ (The Simpsons, Futurama) δημιουργεί για ακόμα μια φορά έναν αντήρωα και ξαναγράφει κλασικά παραμύθια με καυστικό χιούμορ και κοινωνική σάτιρα. Στη δεύτερη σεζόν που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη, η χαρωπή πριγκίπισσα περνά μια κόλαση για να σώσει τον φίλο της, μαθαίνει για το μυστικιστικό πεπρωμένο της και αποφασίζει να συμβάλει στην ανάκαμψη του βασιλείου του πατέρα της.

Ο Πολιτικός
Ο Payton (Μπλεν Πλατ) έχει αποφασίσει εδώ και χρόνια ότι θέλει να γίνει πρόεδρος των Η.Π.Α, για αρχή όμως θα πρέπει να τα βγάλει πέρα με το Λύκειο. Η σειρά είναι ένα επίκαιρο πολιτικό σχόλιο, καθώς στο επίκεντρο της ιστορίας είναι οι σχολικές εκλογές και η προεκλογική καμπάνια του Payton. Η νέα σειρά κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 27 του μήνα. Το κάστ της αποτελείται μεταξύ άλλων από τους Γκουίνεθ Πάλτροου και Τζέσικα Λανγκ, ενώ τη σειρά υπογράφει ο σκηνοθέτης Ράιαν Μέρφι (Glee, American Horror Story).

Εξηγήσεις: Το Ανθρώπινο Μυαλό
Στο ντοκιμαντέρ αυτό η Έμμα Στόουν αναλαμβάνει την αφήγηση για τα μυστικά του ανθρώπινου μυαλού. Η σειρά υπόσχεται να μας διαφωτήσει για όλα όσα σχετίζονται με το ανθρώπινο μυαλό, από τα όνειρα έως τις διαταραχές άγχους.Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου.

Και Ταινίες
 
Αυτό το μήνα στο Netflix έρχονται πολλές καινούργιες ταινίες. Ανάμεσα τους η ταινία «Στη Σκιά του Φεγγαριού» (Παρασκευή 27/9) του Τζιμ Μικλ, που ακολουθεί έναν κατά συρροή δολοφόνο που πηγή έμπνευσης για τα εγκλήματα του είναι ο κύκλος της σελήνης. Ακόμα θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε αγαπημένα κλασικά έργα του σινεμά όπως τα «Τα καλά παιδιά» και «Ο λόγος του βασιλιά» με τον ανεπανάληπτο Κόλιν Φερθ, τις αγαπημένες εφηβικές ταινίες «Dirty Dancing» και «Τα πλεονεκτήματα του να είσαι στο περιθώριο» και την ταινία φαντασίας «Φανταστικά ζώα και που βρίσκονται». 

Πηγή: athinorama.gr

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close