Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Αυθεντικά street food πιάτα από τη νέα άφιξη της πόλης

Ζουμερά μπέργκερ, λαχταριστά submarins και πεντανόστιμα σνίτσελ

Δημοσιεύτηκε στις 22 Αυγούστου 2019

Ένα πολύ ξεχωριστό μαγαζί για αυθεντικό street food, το Dirty Grandpa έκανε την εμφάνισή του στα τέλη του περασμένου Απρίλη στην καρδιά της πόλης της Πάφου. Το νέο street food μαγαζί της Πάφου προσφέρει μία πεντανόστιμη σειρά από ζουμερά burgers, νόστιμα σνίτσελ και πληθωρικά submarines.

Δοκίμασε οπωσδήποτε το Grandpa’s Special submarine με μπέικον, πεπερόνι, homemade burger, τυρί, ντομάτα, μαρούλι και την σπέσιαλ σος του μαγαζιού την Grandpa’s Sauce. Μπορείς να πάρεις ολοκληρωμένο γεύμα με επιπρόσθετα 2 ευρώ σε κάθε πιάτο όπου προσφέρονται μαζί φρεσκοτηγανισμένες πατάτες και αναψυκτικό. Από την σειρά των burgers δοκίμασε το The Sicilian με homemade burger, μπέικον, πεπερόνι, τυρί, ομελέτα, καραμελωμένα κρεμμύδια και την Grandpa’s sauce.

Οι γεύσεις που θα δοκιμάσεις εδώ είναι ιδιαίτερες και ψαγμένες αφού προέρχονται από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου. Πρόκειται για γευστικές αναμνήσεις που περισυνέλλεξε μετά από τα ταξίδια του ο Dirty Grandpa και τα εφάρμοσε στο τελευταίο του πια ταξίδι όταν έπιασε λιμάνι στην Πάφο και δημιούργησε αυτό το μαγαζί. Έτσι, εδώ θα δοκιμάσεις γεύσεις επηρεασμένες από τα ταξίδια των ιδιοκτητών από την Ιταλία, την Ιρλανδία, τη Γερμανία, την Ουγγαρία και άλλες χώρες της Ευρώπης. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close