Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

To καλοκαίρι στην Κύπρο δεν τελειώνει τον Αύγουστο!

Zούμε στην Κύπρο με τις θερμοκρασίες, ειδικά στα μέσα του φθινοπώρου να είναι εξαιρετικές και να επιβάλλουν εξορμήσεις!

Δημοσιεύτηκε στις 22 Αυγούστου 2019

Βρισκόμαστε στα τέλη Αυγούστου και ήδη άρχισε να «μυρίζει» φθινόπωρο. Οι εργαζόμενοι επιστρέφουν σιγά-σιγά πίσω στις δουλειές τους και οι μαθητές απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες ξεκούρασης πριν από την καινούργια σχολική χρονιά. Η ψυχολογία αρχίζει να πέφτει καθώς οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκινούν να αποτελούν ολοένα και πιο μακρινή ανάμνηση. Αυτό το συναίσθημα όμως δεν ισχύει για όλους.

Δεν είναι λίγοι οι «φανατικοί» των φθινοπωρινών διακοπών, αυτοί δηλαδή που επιλέγουν να εκμεταλλευτούν είτε μέρος της άδειας τους ή ακόμα και ολόκληρη την άδειά τους, τους μήνες Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο. Κακά τα ψέματα, ζούμε στην Κύπρο με τις θερμοκρασίες, ειδικά στα μέσα του φθινοπώρου να είναι εξαιρετικές και να επιβάλλουν εξορμήσεις! 

Για όσους δεν έχουν επιλογή και έκαναν τις διακοπές τους στη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών υπάρχουν πάντοτε τα Σαββατοκύριακα. Αφού γυρίσατε ολόκληρη την Ευρώπη, την Ασία και άλλες ηπείρους επιστρέψατε πίσω στις υποχρεώσεις σας γεμάτοι αναμνήσεις, υπέροχες φωτογραφίες αλλά και σωματική κούραση. Έχετε συνειδητοποιήσει ότι ενώ τρέχατε να δείτε όλα τα αξιοθέατα της χώρας που πήγατε και να εξερευνήσετε τα πιο απόκρυφα μέρη και τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού που περάσατε τις διακοπές σας, σπαταλήσατε πολλή ενέργεια…

Ευτυχώς η χώρα μας με τον καλό καιρό και τις μικρές αποστάσεις προσφέρεται για μικρής ή και μεγάλης διάρκειας εξορμήσεις. Σε αυτές τις εξορμήσεις θέλεις μια μεγάλη δόση ξεκούρασης. Θέλεις να σου συμπεριφέρονται σαν βασιλιά, θέλεις να απολαμβάνεις ωραίο φαγητό, ποιοτικό ποτό και αν θέλεις να ρίχνεις και καμιά βουτιά για να δροσίζεσαι. 

Αν έχεις παιδιά θέλεις να βρίσκονται σε ελεγχόμενο περιβάλλον και να ψυχαγωγούνται όλες τις ώρες της μέρας, πάντοτε σε μικρή απόσταση για να τα παρακολουθείς. Για να ζήσεις όλη αυτή την εμπειρία και να ξεκουραστείς πραγματικά θέλεις να πας στον ιδανικό χώρο.

Η καλύτερη επιλογή που προσφέρει το καλύτερο πακέτο χαλάρωσης είναι το St. Elias Resort & Waterpark στον Πρωταρά, ένα θέρετρο άνω των 40 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων στο οποίο θα περάσεις τις πιο όμορφες στιγμές ανάπαυσης. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ειδυλλιακή τοποθεσία, σε ένα καταπράσινο λόφο με θέα τον κόλπο του Πρωταρά και βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το Παρεκκλήσι του Προφήτη Ηλία. 

Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου θα βρείτε μεταξύ άλλων σπα, 2 μπαρ και 2 εστιατόρια, μεταξύ αυτών και το Meze by Elliniko ενώ τα παιδιά σας θα ξετρελαθούν με τις απίθανες νεροτσουλήθρες και υπέροχες πισίνες του ξενοδοχείου. 

Απολαύστε τη μοναδική εμπειρία διαμονής στο St. Elias Resort & Waterpark και χαρίστε στον εαυτό σας ξέγνοιαστες στιγμές, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, στις καλύτερες τιμές κάνοντας έγκαιρα την κράτηση σας μέσω της ιστοσελίδας της Louis Hotels, www.louishotels.com

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close